>[Gambar ] Punca Zakar Tegang…..memalukan sajalah Pakcik ni…ishhhhh

>

artis ini sedang gelek cantik punya…pakcik sebelah tegang laaa pulak..ishh
rasa tak best..dia betul2 kan seluar..ish..nak cover line la tu..org dah nampak laaaa..
pakcik ni senyum-senyum la pulak..
pakcik jeling punggung..pun masih tegang juga..haahhaha
yang ni lagi parah dua orang pakcik tegang…ishh
Entri ni bukan nak bagi tips untuk tegangkan zakar. Tapi nak bagi anda tengok apa punca “tut” pakcik kat atas ( lihat gambar dalam bulatan) ni pelik semacam jer? Korang faham-faham je lah ye.hehe


soalan cupu emas.? nape pakcik tu jadi mcm tu…?

ni lah betapa bahayanya dangdut ni….ish

About these ads

22 Responses to “>[Gambar ] Punca Zakar Tegang…..memalukan sajalah Pakcik ni…ishhhhh”

  1. >erk ? dua2 salah !

  2. >alamak malu plak nak tgk pakcik tu py tut…rasain goyangnya pak! bikin capek loh tegang terus-terusan begini!

  3. >tak senonoh betul.. dah tua tua pon mcmtu -_-'

  4. >hahaha..bikin malu jerk pakcik tuu…sbb nmpk pompuan tu gelek2 laaa

  5. >pakai lagi seluar fit! ahaha..kantoiiiiEntry Terkini:Ragam Keluarga Inchik Moza – Perfume apakah yang paling best?Dunia Aku Ibu Muda – Ke'prihatin'an rakyat Malaysia di jalanraya & Anak itu rezeki wehhh!

  6. >salam,haha… sapa lah kena balun dgn pakcik tu nanti… :p

  7. >alah bapak2 ni, malu org2 seberang jer.. adoi!!

  8. >salam SR..pakcik 2orang tu tak salah…penyanyi dangdut yg seksi tu yg salah….lelaki mana yg tak ghairah kalau dah wanita cantik body lak solid tergedik2 depan dia kan kan….hihiishh..ishh

  9. >apa la. kalau tak naik pentas tak la kantoi camni…

  10. >pakcik oO pakcik..-_____-

  11. >pakcik tu salah parking kot..opsss!

  12. >hahahmemalukan dua2 pak cik tu

  13. >pakcik 2 sengal..y pmpuan lg sengal!!

  14. >adoiii la perempuan tuh memalukan sungguh la, tapi pakcik2 tuh pun same naik gak issh…

  15. >memang memalukan… janganlah diikut perangai kedua pakcik dan artis tu… mungkin pakcik tu nak tunjuk yang dia masih bertenaga dan bisa mengalahkan orang muda he he he…

  16. >pakcik tu tak salah….tepat dengan nalurinya.

  17. >adush… dua2 pn salah…

  18. >memang xleh cover ke kalu berlaku?? haha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: