[ Gambar ] Isteri Bunuh Suami dan makan dagingnya….[ isteri kejam]


Los Angeles 09/10/2011 – Seorang bekas model berasal dari Mesir, Omaima Nelson yang berimigrasi ke Amerika Syarikat dijatuhi hukuman 27 tahun penjara. Nelson harus tidur di balik jeriji besi kerana telah membunuh suaminya William Nelson (56) pada tahun 1991 yang lalu

Setelah menjalani hukumannya beberapa tahun, Rabu (5/10/2011) waktu setempat, Omaima akan bebas bersyarat. Namun pembebasan ditolak keras kerana menganggap Omaima masih cukup berbahaya dengan sederetan kes kekerasan yang dia lakukan.

Seorang jaksa senior, J. Randolph Pawloski mengatakan, tak hanya kes kerana membunuh suaminya, Nelson juga beberapa kali terlibat pertikaian di dalam penjara. Menurutnya, Nelson sempat menggigit payudara seorang petugas yang berjaga.
jangka masa yang lebih lama,” kata Mr Pawloski seperti dimuat dalam Los Angeles Times yang dikutip news.com.au.

Entah persoalan apa yang terjadi antara keduanya sehingga Nelson tak hanya tergamak membunuh suaminya tapi juga memakan daging-daging sang suami. William yang dibunuh di apartmen mereka di kawasan Costa Mesa, California, setelah tak sedarkan diri, lantas tubuhnya dipotong-potong kemudian bahagian tubuh tersebut dimasak untuk menjadi hidangan bagi Omaima.

Dalam suatu penyiasatan, Nelson juga mengaku telah mencelupkan bahagian tubuh suaminya ke dalam campuran masakan saus barbeque, dan memakan daging suaminya.

Selama proses pengahakiman pembunuhan itu berlangsung, Nelson selalu mengaku tindakanya itu kerana sering mendapat perlakuan kasar dalam rumah tangga.

About these ads

16 Responses to “[ Gambar ] Isteri Bunuh Suami dan makan dagingnya….[ isteri kejam]”

  1. astaghfirullahaladzimm….

  2. sdp sgt kew daging tue..? ~_~

  3. eeuuww. seram woo. tak sgup nk tgk gmbo n baca.

  4. Dah tak serupa manusia dah.

  5. skeri, memang gila la orang nih.

  6. OMG.. scary nya.. pasti ada masalah mental dalam diri perempuan itu.. mohonlah dijauhkan.. takut..

  7. Faaein Talip Roy,sangat menakutkan..:))

  8. najwa's,ngeri tengok anggota badan dipotong2..ishh

  9. Scarlett O'Hara,memang bukan orang dah tuu

  10. POP,tak tahulah mcm na rasanyaaa

  11. ❀Hanim_RosLan❀,sangat mengejutkan..:)

  12. sangat menakutkanmanusia makan manusiahuhuhu…

  13. tekanan mgkn kan.. tu yg sampai mental dah.. alahai

  14. terasa nk muntah…ada juga manusia jenis cmtu…barbarian btl la..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: