>sejatinya cinta pasangan ini…….terkesima melihat…

>

cinta sejati ialah cinta yang sangat tulus…dan ikhlas, melihat gambar ini, saya sangat teruja akan kegigihan si si isteri untuk hidup di samping suami dan dua orang anaknya yang normal…sekamar ada kata-kata yang tak seberapa bagi menggambarkan cinta hebat mereka tersebut.
True love…
make life beautiful..
as month turn into years

true love.
as dream are shared by two.
loving bring asmile every mile..
and turn the sky to blue..

true love..
make life beautiful..
as two heart learn to care..
love is a light in the darkest night..
and a joy that to may share..

Advertisements

7 Responses to “>sejatinya cinta pasangan ini…….terkesima melihat…”

  1. >ys, true love doesn't count physical, love that song, sealed with the kiss….

  2. >pada sesetengah orang cita itu suci bukana pada rupa dan paras bentuk pada yang lain cinta itu nafsu

  3. >Sweet.. tak silap pernah baca berita ni dulu tp tak pasti lak pasangan ni ke tak?? Rasanya pasangan lain sebab perempuan yg mempunyai fizikal yg sama tu mempunyai ramai anak & doktor menasihati supaya tak beranak lagi sbab kecacatannya tidak sesuai menampung kandungan. Tp demi cinta si isteri dia sanggup melalui kepayahan mengandungkan zuriat suaminya biarpun dlm tubuh yg tidak sempurna

  4. >tacing bace entry ni…tp susah nk crk lelaki mcm tu kn skang nih…

  5. >nih pic lama …actually they son dah besar panjang…ai ader tgk kat 1 rancangan kat japan yang citer pasal they story…they call SUPERMOM haty tersentuh biler tgk citer dia owg nih…mom dia drive,masak etc mcm owg normal…sangat strong tengok dia punya semangat….that women keja kat bangkel keta….bab repair keta dia cekap taw…awesome rite :))

  6. >i'll always talk to mamairfan..hati mau baik..mulut mau manis.. maksudnya..bila kita mempunyai hati yg baik dan ikhlas segala pertuturan dan juga perbuatan kita tu adalah jujur, tulus dan ikhlas..-papairfan-

  7. >sangat Tabah perempuan tu menghadapi hidup walaupun tak seperti manusia lain.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: