Archive for January, 2011

>[ gambar ] gadis remaja melayu yang terlampau…

Posted in gadis remaja melayu yang terlampau.. on January 31, 2011 by sekamarrindu2009

>

dasat betul…..bertudung pulak tu membuat isyarat lucah mcm ni

budak sekolah bergaya seksi

nak buat apa ni?
tak mahu cerita banyak..biarlah gambar menceritakan segalanya…..
sumber: 0h tidak

Advertisements

>[ gambar ] gadis 16 tahun jual dara…..

Posted in dara untuk dijual on January 31, 2011 by sekamarrindu2009

>

Remaja 16 tahun, daripada Newry, Ireland Utara, telah mengiklan di Gumtree bersama-sama dengan jualan barang-barang dan perabot terpakai.

Di bawah tajuk “Dara Untuk Dijula,” gadis yang dirahsiakan namanya, berkata tubuh badannya “untuk pembida tertinggi”.

Remaja ini antara salah seorang daripada jumlah wanita yang semakin meningkat bilangannya meletakkan ‘dara’ mereka untuk dijual bagi membayar kos pendidikan mereka, ia dipercayai antara paling muda setakat ini.

Dia mendakwa dia memerlukan wang untuk menghadiri kelas-kelas seni sendiri dan lanjut ke universiti.

Bekas pelajar sekolah perempuan Katolik meletakkan iklan sejak dua minggu lepas, dan dihujani dengan tawaran-tawaran untuk membelinya.

Seorang pemberita daripada Sunday Life, akhbar tabloid, pergi mendapatkan maklumat dengan menyamar sebagai seorang ahli perniagaan kaya.

Dia menawarkan gadis itu £3,000 (RM16,414), yang dia persetujui sebelum memberitahu butiran untuk transaksi.

Akhbar itu mendakwa dia “barraged” wartawan dengan satu teks mesej, termasuk menggambarkan siapa dirinya.

Ia tertulis: “Saya 17 tahun hujung bulan, tetapi saya kelihatan lebih tua. Saya tinggi, ukuran dada saiz 36D, rambut berwarna cokelat perang. Saya sebenarnya mempunyai tiga tempat tindik.”

Dia kemudian menambah: “Saya sebenarnya hanya boleh melakukannya pada hari Sabtu. Adakah anda mahu saya semalaman ? Secara tepatnya apakah yang anda mahu saya lakukan?

“Dan saya memerlukan wang tunai dibayar dahulu sebelum melakukan seks. Saya tidak mahu tertipu. Dan mungkin perlu minum dengan banyak (arak) sebelum melakukannya jika tidak saya akan berasa malu, OK?”

Gadis itu menghantar sekeping gambar pasportnya bagi membuktikan umurnya malah menaikkan tawaran kepada £6,000 (RM32,829) kononnya mendakwa ada ahli-ahli perniagaan lain telah menjanjikan £5,000 (RM27,358).

Wartawan itu telah cuba mendesak remaja itu berkali-kali untuk bertemu, sebelum akhirnya bertemu bagi membincangkan aturan seterusnya.

Perbualan selama 35 minit telah dirakamkan.Dia memesan segelas air sebelum menjelaskan: “Saya biasanya mendapatkan wang saku. Iaitu kira-kira £10(RM55) seminggu, tetapi saya tidak mendapatnya lagi sekarang.

“Saya pernah bekerja di sebuah kedai dan pergi untuk temuduga pekerjaan di kedai lain, tetapi hakikatnya saya tidak menyukainya.”

Dia menambah bahawa dia memerlukan wang untuk membeli bekalan-bekalan bagi kursus seninya, serta mahu pergi melanjutkan pelajaran ke universiti.

Akhirnya ia memutuskan untuk menjual ‘dara’ bagi tujuan pendidikannya.

Dia berkata akan mengaturkan pertemuan ‘selanjutnya’ di sebuah hotel, tetapi menambah dia perlu pulang ke rumah lebih awal iaitu 11pm.

Selepas wartawan itu mendedahkan identitinya yang sebenar di dalam satu panggilan akhirnya gadis mendakwa iklan hanyalah “satu jenaka”.

..jangan ada gadis melayu yang buat mcm ni ya..!

>[ gambar ] gadis mengeluarkan air mata darah…

Posted in gadis keluarkan air mata darah on January 31, 2011 by sekamarrindu2009

>

Twinkle Diwedi

Inilah gadis yang telah menggemparkan para doktor kerana beliau dengan spontan ‘berdarah’ daripada liang-liang romanya sehingga 50 kali sehari.

Twinkle Dwivedi, 14 tahun mengalami gangguan aneh apabila dia kehilangan darah melalui kulitnya tanpa dipotong atau digores.

Dr George Buchanan, seorang ahli hematologi dari British telah mengembara ke India untuk mengkaji kes yang mengejutkan.

Remaja daripada Lucknar, Uttar Pradesh, telah menderita ‘pendarahan’ sehingga 50 kali sehari ini sejak tiga tahun lalu.

Beliau berkata: “Saya mengeluarkan darah daripada mata saya, tangan saya, kepala saya, dan dari merata tempat. Daripada telinga saya dan juga hidung.

“Ia tidak menyakitkan tetapi ia membuat saya keletihan dan kadang-kadang saya juga sakit kepala.”

Dr Buchanan, seorang pakar darah pediatrik Amerika, melawat keluarga Twinkle di Jaslok Hospital,Mumbai di mana dia memantau pendarahannya.

Katanya: “Saya tidak pernah melihat satu kes seseorang yang mengalami pendarahan spontan daripada kulit kepala mereka atau tapak tangan mereka. Atau membaca mengenai penyakit ini dalam sejarah perubatan.

“Tetapi saya tidak melihat sebarang luka-luka atau lebam pada anggota badannya.”

Dr Buchanan dan pasukannya menjalankan satu siri ujian termasuk memotong kulit Twinkle untuk mengira kadar masa bagaimana cepatnya pendarahan dapat dihentikan.

Ujian-ujian menunjukkan dia mungkin mengalami gangguan pembekuan darah, ini bermakna platelet darahnya tidak bertaut dengan betul. Bagaimanapun ia tidak mencukupi bagi menerangkan masalah pendarahan spontan.

Dr Buchanan juga menyiasat samada Twinkle atau ibunya yang menjadi penyebab berlakunya pendarahan.

Twinkle, seorang Hindu, berkata: “Saya bukan sengaja mahukan ini. Mengapa saya mahu membuat diri saya berdarah?

“Saya tidak mahu jadi begini. Saya mahu bersekolah dan mempunyai satu kehidupan yang normal.”

Gadis malang ini telah meninggalkan sekurang-kurangnya dua tahun persekolahan selepas dua sekolah melarangnya daripada bersekolah disebabkan oleh masalah pendarahannya itu.

>"sekamar rindu gila follower ke..? sangat pedas kata-kata ini….tetapi saya maafkan awak dunia akhirat..!

Posted in sekamar rindu gila follower ke? on January 31, 2011 by sekamarrindu2009

>


salam petang semua….. sebelum saya meneruskan entri ini terlebih dahulu saya memohon maaf jika entri ini menyinggung hati rakan-rakan semua. petang ini saya nak luahkan perasaan sikit berkaitan dengan komen seseorang yang singgah di blog saya..

“Sekamar Rindu ini Gila Follower ke? ..singgah blog orang sebut…” salam..singgah petang sambil follow blog awak…..***** 10000 ….( kononnya ada yang tak suka cara saya menyebut nombor-nombor yang berkenaan. Untuk makluman semua… Menyebut spt itu adalah cara saya yang saya amalkan sejak saya mengenal dunia blog lagi..kenapa sekarang ada insan yang tidak senang dengan komen saya yang beberapa ayat tu?… apa yang salahnya dengan nombor2 yang saya tulis tu…..itu hanyalah sekadar nombor…( bukan mencarut..atau menghina pemilik blog yang saya singgah..)

Buat pengetahuan anda semua…


Saya Blogwalking (BW) 300 blog dalam sehari…tulah hobi saya.. sambil-sambil baca blog orang lain tu..sebenarnya ada banyak benda yang saya pelajari..pelbagai kisah, yang menarik untuk dijadikan panduan oleh saya…selepas membaca entri di blog-blog sahabat saya akan follow blog dia orang. dan sebagai gaya saya..mcm tulah ayat-ayat saya…

  • Setiap blogger ada cara yang tersendiri.. sama ada dari segi cara peyampaian..dari segi gaya berintreksi sesama blogger yang lain..inilah cara saya…
  • Saya menjadi blogger bukanlah untuk mengejar apa2. glamour jauh sekali untuk mencari FOLLOWER yang ramai… ( KENAPA BLOG ORANG LAIN YANG FOLLOWER YANG JAUH LEBIH BANYAK MELEBIHI 10,000 TIDAK MENJADI ISU? MENGAPA SAYA DIHINA SEBEGINI RUPA?
  • Semua blog yang saya follow saya akan masukkan dalam sistem yang memudahkan saya untuk membuat apa2 rujukan selepas saya follow.. Sebagai contoh Blog A adalah follower ke 901..dia follow blog Sekamar Rindu pada 26hb Disember 2010.. semua ada rekod.. jadi nombor yang saya tulis itulah adalah rujukan saya..
  • Saya tidak pernah meyuruh pemilik blog yang saya follow.., follow blog saya….sepanjang saya menjadi blogger tak penah terkeluar satu pun ayat…yang menyuruh pemilik blog yang saya folow blog saya..nak folo ..tak pe..tak nak folo pun tak pe….yang dah follo nak unfollow pun tak apa..TAK ADA PAKSAAN..!
  • Sepanjang saya jadi blogger tak satu pun ada ayat-ayat yang kasar..sama ada dalam bentuk guruan dan yang lain-lain ( berdasarkan pengamatan saya secara sedar) jika ada saya terkasar bahasa, yang mungkin secara saya tidak perasan, saya menyusun sepuluh jari memohon ampun dan maaf…
  • Seperti yang saya nyatakan blogging adalah hobi saya..selepas penat lelah sepanjang hari mendidik manusia agar menjadi insan yang berguna..di sinilah tempat saya untuk melepaskan segala tekanan/penat lelah…tetapi sebagai manusia kadang2 kita semua ada perasaan..ada juga rasa kecewa apabila dikatakan mcm-mcm..
  • Sebelum ini, ada yang komen yang dengan menuduh blog saya ni sudah dijual kepada orang lain gara-gara cara penulisan saya dah berbeza katanya…wah..sampai mcm tu sekali ada yang perasaan…Buat pengetahuan semua..blog ini masih kekal pemiliknya.. tak dijual kepada sesiapa pun..dan satu lagi…untuk sekadar bertanya..berapa sen blog saya ni laku kalau dijual? saya tidak pernah terfikir ada yang komen mcm tu…
  • Akhir sekali saya..sekali lagi memohon maaf kepada setiap sahabat2 blogger saya..seandainya saya ada membuat sebarang kesalahan..sebagai seorang hamba Allah swt yang serba kekurangan..saya tak terlepas daripada membuat salah dan silap..
  • kepada yang menyatakan saya gila follower tu…saya maafkan awak dunia akhirat..
  • dulu saya dah padam blog gara-gara komen2 yang sebegini…saya harap perkara lalu tidak berulang..

terima kasih banyak..

>rindu yang jauh

Posted in rindu jauh on January 31, 2011 by sekamarrindu2009

>

entah kepada siapa..
ku beri khabar gembira
bahawa kau jauh tak tersentuh
sungguh rinduku sungguh

ku selalu menyimpan sejuta rindu
walaupun jauh..

>[ gambar ] nama jalan yang sangat-sangat memalukan

Posted in nama jalan yang lucah on January 31, 2011 by sekamarrindu2009

>

jalan yang sebetulnya.. JALAN PANTAI...entah siapa lak di akhir huruf I tu dibuat huruf “T”… sesiapa yang melalui jalan ini mesti menggeleng2 kan kepala…ataupun menggaru2 kepala yang tak gatal…..pening memikirkan budak2 sekarang yang terlebih pandai..
memalukan..!

>[ gambar ] bila road tax tamat tahun 5011….bestnyaaa

Posted in tahun 5011 baru mati road tax on January 30, 2011 by sekamarrindu2009

>

apa perasaan anda jika Road Tax kete anda tamat tempoh tahun 5011?? best kan… 7 keturunan pun tak perlu nak bayar road tax..

malah kalau kete Camry tu entah2 dah tinggal besi buruk ala agaknya… ataupun dah lenyap..


sumber : ok tidak

.