>[ gambar ] wanita cukur bulu alat sulit semasa memandu..akibatnya kemalangan berlaku…

>

MEGAN MARIAH BARNES

FLORIDA, 8 Mac 2010,— Pelanggaran dua buah kereta di Florida, Amerika berlaku kerana pemandunya cuba untuk mencukur bulu kemaluannya ketika sedang memandu.

Menurut laporan, Trooper Gary Dunick berkata dua kenderaan telah terbabit dalam kemalangan disebabkan wanita itu cuba untuk mencukur kawasan sulitnya, manakala bekas suaminya memegang stereng kenderaan.

Lalu keretanya merempuh belakang sebuah trak.

‘Beliau berkata dia baru berjumpa teman lelakinya di Key West dan mahu bersedia untuk kedatangannya,’ Dunick memberitahu Key West Citizen. ‘Jika saya tidak berada di sana, saya tidak akan mempercayainya. Kira-kira 10 tahun lalu saya telah menahan seorang lelaki di tempat yang sama … mempunyai tiga atau empat picagari melekat di lengannya. Ia menakjubkan dan saya berfikir, “Tiada akan ada yang lebih dahsyat daripada ini.”

Tetapi saya silap…ini lebih dahsyat lagi.’

Dua penumpang wanita dalam trak hanya mengalami kecederaan kecil.

Wanita yang dikenali sebagai Megan Mariah Barnes, lesen memandunya telah dibatalkan selama lima tahun sehari sebelum nahas kerana disabitkan memandu di bawah pengaruh.

Dia sekarang menghadapi dakwaan kerana memandu dengan tanpa lesen, memandu dengan merbahaya, memandu tanpa insurans dan melarikan diri dari tempat kejadian yang menyebabkan kecederaan – kerana dia terus memandu sejauh setengah batu lagi selepas perlanggaran itu.

“balik rumah cukur laaaa..apa kes nak cukur bulu tu time memandu..????… atau bulu tu menganggu di saat memandu….entah laaa..ishh”

Advertisements

4 Responses to “>[ gambar ] wanita cukur bulu alat sulit semasa memandu..akibatnya kemalangan berlaku…”

  1. >gila la dia ni….laki dia pulak bodoh

  2. >time drive pon sempat tu..hehe

  3. >ayorkkkkkk, ini macam pun hade ker akekeke. sabor je la haih. tak menyempat2 nak mencukur isshhhhh

  4. >ok la tu lepas cukur blh suruh laki jilat mesti best

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: