>[ gambar ] gadis remaja jual seluar dalam untuk tambah pendapatan….

>

seluar dalam yang dijual
Semenjak kedatangan teknologi IT, salah satu perkara yang paling menonjol sekali yang mengubah konsep perniagaan ialah keupayaan seseorang untuk memulakan perniagaan dengan amat mudah, modal yang amat minimum tetapi dengan pasaran yang amat luas diperingkat global.

Begitulah yang terjadi apabila seorang wanita remaja Singapura memerlukan duit untuk menampung perbelanjaan belajarnya dia dengan mudah menubuhkan sebuah perniagaan yang bermula hampir tanpa modal, tak perlu pejabat serta lain-lain kemudahan yang sempurna. Hanya yang diperlukan ialah sebuah komputer dan talian internet.

Remaja tersebut mempromosikan seluar dalam yang telah dipakainya dan dijual dengan harga RM104.00 sehelai. Pelanggan yang membeli sebanyak 2 helai akan diberikan bonus video clip tarian ghairahnya membuka satu persatu pakaian dalam. Dalam vidie tersebut hanya bahagian mukanya sahaja tidak dipamerkan.
Setakat ini dia telah berjaya menjual sebanyak 200 helai seluar dalamnya sendiri yang dibeli kemudian dipakai untuk sekurang-kurangnya selama 12 jam sebelum dijual. Bermakna dengan pantas dia dapat mengumpulkan sebanyak RM20,800 !. Wow mudahnya berniaga.
Jangan pula nanti ada sahabat-sahabat blogger yang lain cuba mempromosikan seluar dalam mereka untuk jualan kepada pelanggan internet. Takut tak menang tangan menerima tempahan……:)

Advertisements

10 Responses to “>[ gambar ] gadis remaja jual seluar dalam untuk tambah pendapatan….”

  1. >sampai cam2 nak cari duit?? ish ish..

  2. >sampai cam2 nak cari duit?? ish ish..

  3. >amboi..sakan org tu berniaga ek

  4. >amboi..sakan org tu berniaga ek

  5. >Pengotor la diaorg nie..huhuhu..dah pakai pun nak beli..Bau busuk kotornya..ngeeeeee..tapi di jepun telah menjadi satu kebiasaan dimana tuala wanita yang masih ada darah haid,spender,baju dalam,air kencing malah taik pun bdak2 sekolah jual..Yang pembeli plak comfirm2 gila seks!..hurm..pe ke jadahnya diaorg nie..hihi

  6. >Pengotor la diaorg nie..huhuhu..dah pakai pun nak beli..Bau busuk kotornya..ngeeeeee..tapi di jepun telah menjadi satu kebiasaan dimana tuala wanita yang masih ada darah haid,spender,baju dalam,air kencing malah taik pun bdak2 sekolah jual..Yang pembeli plak comfirm2 gila seks!..hurm..pe ke jadahnya diaorg nie..hihi

  7. >salam…kay_are,kalau dah terpaksa….nak buat mcm mana…:)

  8. >alinac lover,hehehehe…

  9. >JUNKO-EL-HIDA,memang pengotor…:)

  10. Ini satu niaga yang menguntungkan.Tak salah pun di sisi undang undang.Tiada unsur jenayah.Kalau gadis ni cun cantik memang senang laku Seluar dalam dia…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: