>sakit mata…..

>

malam ni entah apa kena….mata sebelah kanan saya ni terasa sakit sangat… perasan sejak sekolah tadi lagi..tapi malam ni terasa berdenyut-denyut..aduh..! puas lihat mata di cermin, ada la ternampak merah sikit……mungkin tanda2 nak sakit mata..entahlah..

33 Responses to “>sakit mata…..”

  1. >semoga cepat sembuh…sakit mata ni susah sikit,mudah berjangkit..nak keluar pon kena pakai speck hitam,x nak bg org tau..dah org kata bergaya sakan plak.

  2. >semoga cepat sembuh…sakit mata ni susah sikit,mudah berjangkit..nak keluar pon kena pakai speck hitam,x nak bg org tau..dah org kata bergaya sakan plak.

  3. >p jmpa docter..tkt skit len yg kenaa…

  4. >p jmpa docter..tkt skit len yg kenaa…

  5. >..aq[daN]pUteraku..♪,betul tu…esok kena jumpa Dr ni..tq..

  6. >..aq[daN]pUteraku..♪,betul tu…esok kena jumpa Dr ni..tq..

  7. >Eyrique Ettiqaz,terima kasih…

  8. >Eyrique Ettiqaz,terima kasih…

  9. >err..tak selesa kan..cuba try amik air sebaldi..rendamkan kepala dalam tuh smbil bukak mata..kot2 ad benda2 dlm tu yang tak nmpk..

  10. >err..tak selesa kan..cuba try amik air sebaldi..rendamkan kepala dalam tuh smbil bukak mata..kot2 ad benda2 dlm tu yang tak nmpk..

  11. >pakaila eyemo..btol ke saya eja tuh..

  12. >pakaila eyemo..btol ke saya eja tuh..

  13. >get well soon.. ^_^

  14. >get well soon.. ^_^

  15. >Nayang Ahmad,terima kasih Nayang..:)

  16. >Nayang Ahmad,terima kasih Nayang..:)

  17. >CintaZulaikha,hehe..betul dah tu..saya faham..:)

  18. >CintaZulaikha,hehe..betul dah tu..saya faham..:)

  19. >muhamad hanif,terima kasih atas cadangan tuu

  20. >muhamad hanif,terima kasih atas cadangan tuu

  21. >kena infection kut tuh..letak eyemoo dlu kalo tak tahan gak g jupe doc..nti die kasi antibiotik:)

  22. >kena infection kut tuh..letak eyemoo dlu kalo tak tahan gak g jupe doc..nti die kasi antibiotik:)

  23. >Mmmmm… kena lebih berjaga2 sal kesihatan tu… take care…Hope cepat sembuh ye…=)

  24. >Mmmmm… kena lebih berjaga2 sal kesihatan tu… take care…Hope cepat sembuh ye…=)

  25. >elok jumpa dr sebelum melarat.. take care dik🙂

  26. >elok jumpa dr sebelum melarat.. take care dik🙂

  27. >maira,dah jumpa dr hari ni..

  28. >maira,dah jumpa dr hari ni..

  29. >garfield88_aini,ya..sangat perlu..skrg ni penyakit pun mcm2…

  30. >garfield88_aini,ya..sangat perlu..skrg ni penyakit pun mcm2…

  31. >alexa yussida,mungkin juga….tq atas komen..

  32. >alexa yussida,mungkin juga….tq atas komen..

  33. >sorryla akak lambat komen..kebizian lastweek.. mata da ok?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: