>[ gambar ] Remaja Perempuan Tertelan Berus Gigi Semasa Berlatih Seks Oral.

>

Seorang remaja Romania terpaksa menjalani pembedahan kecemasan setelah tertelan berus gigi semasa dia berlatih melakukan seks oral. Andreea Vlad, 16, dari Falticeni di Romania timur, pada awalnya mengatakan dia tertelan berus gigi kerana terjatuh.

Tapi ketika para petugas perubatan melakukan pemeriksaan mereka mendapati bahawa ia tidak memiliki kecederaan yang membuktikan dia telah jatuh. Tetapi setelah ditanya dengan lebih lanjut dia mengakui dia dan beberapa teman telah menonton filem porno dan telah tertelan berus gigi untuk latihan teknik seks oral dan meniru gaya perempuan dalaam filem itu. Seorang jurucakap hospital di Suceava dimana dia dirawat berkata: “Gadis ini sangat bernasib baik. Dia tidak menderita kerosakan dalaman yang teruk kerana tertelan berus gigi”
.

sumber: borak kosong

50 Responses to “>[ gambar ] Remaja Perempuan Tertelan Berus Gigi Semasa Berlatih Seks Oral.”

  1. >wala..macam tu sekali..

  2. >LOL!buat malu ajo, huuhu

  3. >perghh gile haha..

  4. >lorh.. gune berus gigi?? erkkk

  5. >ppodaaaa..berus gigi pon bole jadi huhu

  6. >err sila haramkan penjualan berus gigi di tempat terbuka.hahaha

  7. >hehe..'semangat' betul dia berlatih

  8. >hek elee..bodo betol budak nih..kalau ye pun nak practise agak2 la carik bahan pun..berus gigi tu besor mana je..wakakka..sengal dah akak…

  9. >mcm ni pun ada??adess btol2 memalukn diri..

  10. >kecik2 lagi nak pandai2 nak buat seks oral…skola pun tak abis lagi tu..!!

  11. >macam2 hal daaa…

  12. >gegeh la sangat blajo mende bukan2.. kan dah dapat habuan…

  13. >aduhai…rasa nak gelak pecah perut dah ni..

  14. >hahahhaha. serius ? Kelaka lah ! Err.

  15. >hahahhaha. serius ? Kelaka lah ! Err.

  16. >guna lah makanan..br boleh tipu sikit, ckp gelojoh sgt makan.haha

  17. >guna lah makanan..br boleh tipu sikit, ckp gelojoh sgt makan.haha

  18. >MarlyMarble,heheheheh..dia gadis yg jujur..tak nak menipu..

  19. >MarlyMarble,heheheheh..dia gadis yg jujur..tak nak menipu..

  20. >EYFAalias,memamg kelaka dan pelik..:)

  21. >EYFAalias,memamg kelaka dan pelik..:)

  22. >Adzriel AB,,yg peliknya nape sampai nak kena belaja dulu benda2 mcm gitu.??

  23. >Adzriel AB,,yg peliknya nape sampai nak kena belaja dulu benda2 mcm gitu.??

  24. >maira,mcm2 hal laaa kak…ishh..

  25. >maira,mcm2 hal laaa kak…ishh..

  26. >KuNanGKuNanG,memang pelik dan tak masuk akal..

  27. >KuNanGKuNanG,memang pelik dan tak masuk akal..

  28. >My Little Diary,hehe..kecil2 dah pandai..di barat..14 tahun tu bukan kira kecik lagu..

  29. >My Little Diary,hehe..kecil2 dah pandai..di barat..14 tahun tu bukan kira kecik lagu..

  30. >eihin farahin,memang sangat memalukan…..

  31. >eihin farahin,memang sangat memalukan…..

  32. >kak Kaseh,memamng bodoh kak.. ada ke patut nak test2 benda2 mcm gini..

  33. >kak Kaseh,memamng bodoh kak.. ada ke patut nak test2 benda2 mcm gini..

  34. >Nora Shahaira,hehehehe..memang semangat..:)))

  35. >Nora Shahaira,hehehehe..memang semangat..:)))

  36. >si para para,hehehe..berus gigi tak berdosa…huhuhu

  37. >si para para,hehehe..berus gigi tak berdosa…huhuhu

  38. >hanim azhari,'gadis memang ni bodoh..

  39. >hanim azhari,'gadis memang ni bodoh..

  40. >Miss Izah Mohamed,guna berus gigi…

  41. >Miss Izah Mohamed,guna berus gigi…

  42. >apezs shah,sah memang gila..:)

  43. >apezs shah,sah memang gila..:)

  44. >FariehanIbrahim [LBC,memalukan kaum pompuan saja…:)

  45. >FariehanIbrahim [LBC,memalukan kaum pompuan saja…:)

  46. >muhamad hanif,sangat dasat..

  47. >muhamad hanif,sangat dasat..

  48. >bab2 cani rajin pulak amek inisiatif sdiri utk berlatih…huhu

  49. >bab2 cani rajin pulak amek inisiatif sdiri utk berlatih…huhu

  50. >euwww! sengalnya!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: