>blog backup Sekamar Rindu……..

>

Hari ini ada blog…..esok dah kena remove…., nampak mcm tak berlaku.. tapi AWAS... dah banyak dah blog yang dah ter remove.. atau pun alami masalah sehingga dah tak dapat buka..
kita tak minta benda ini berlaku..tapi kena berjaga-jaga juga.. ada setengah orang kata..
ala..blog..terpadam pun tak apa.., tapi pada saya tak boleh, sangat risau kalau2 blog yang tak seberapa ini, hilang…sebab itu, saya membuat salinan copy untuk blog sekamar rindu.
setiap entri yang ada di sekamar rindu…. salinannya ada di SINI.. atau pun boleh klik di bawah follower blog ini pun boleh..
p/s: malam yg sunggh sunyi..

19 Responses to “>blog backup Sekamar Rindu……..”

  1. >salam..yaya pun takot gak. sbb kadang2 blog macam tak bape nak betul skang ni..FRESH ENTRY : YAYA DATING DENGAN SIAPA HARI NI? KLIK SINIYAYA ASAL MANA? : KLIK SININAK LAJUKAN FACEBOOK : KLIK SINI

  2. >hehe..samala kita..sy pun baru siapkan backup..hehe..riso juga kan..http://backupcintailmu89.blogspot.com/

  3. >macam mana nak buat bekap tu SK?ajar sikit.:)

  4. >macam mana nak buat backup , tolong buat tutorial…plss!

  5. >kenape blog boleh kene remove??kalau ade wat slh pape ke?

  6. >eh, leh backup ke..minta tolong ajr camne nka backup blog nih…risau plak bila dgr..

  7. >Salam:)Terfikir2 juga kenapa blh berlaku sampai camtu sekali yaa…bimbang juga!Samalah dgn rakan2 di atas…tutorial skit camne nak buat backup nii..?:):)

  8. >sediakan payung sebelum hujan …bagus bagus ..bila SR cakap cam tu dua tuga hari lepas … masa eyna tengah tunggu nak format lappy kat cc..eyna gunakan computer kat CC tu untuk buka fB.. tak ingat dah logout ke tak … harap harap tak kena Hack

  9. >saye pon takotttt..nak wat backup jap la..thanks ye kamu..:)

  10. >ishh takut jadi gitu…. cmner nak wat backup…nk copy suma ke??? alahai dh la blog saya khas tuk anak2 bila depa dh besar nnti…

  11. >betul tu AL, bila terbaca ni, akak pun mula rasa risau jugak. Tidak ada yg mustahil boleh berlaku, akak pun nak cuba buat back up juga.. tapi camne ek? just copy & paste je ke?

  12. >Bagus…. kakak sokong cara ini. Nanti kakak tengok macam mana buat. Kesian macam adik blogger kakak (Adinda Amy Sensei) terjadi padanya hal sebegini.

  13. >syg woo klu kena remove…nangis!hehe..

  14. >Oooo… bahaya tuh! Sayang la kalau hilang.Ok I dah save backup.

  15. >salam,.kwn2 sume,..cmne nk buat bckup tu?,.tlg la ajr,.huhu,sdih la klu blog kne remove,..menangis sme bnyk hri post entri,.uwaaaa,.

  16. >tu yg agaknya dgr org kata… mana ada benda free selamanya kan… blogspot kan free… ala takut la…wlupun blog sya tak seberapa… tpi syang gak klu kena remove…huhuhu

  17. >Blog adik SR ada macam2 cerita, sayanglah kalau hilang, pilihan terbaik buat back up tu.. :))

  18. >err. jap jap. macam mana boleh ter remove or hilang pulak ?

  19. >SR harus backup blog ni ..camne nak backup eh..akak tak reti pun

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: