>[ perbezaan awek seksi dengan kambing ] bila naik kenderaan..

>

dalam bab ni…yg tersangat untungnya ialah si boyfriend ni laaaa.


dalam bab ini pulak..yang untung ialah abang kambing kita ni la jugak..
adalah sikit perbezaan kan?..

credit kepada abg edy: borak kosong

33 Responses to “>[ perbezaan awek seksi dengan kambing ] bila naik kenderaan..”

  1. >hahaha seksi kambin itu

  2. >ehee . sungguh . . . ^_^

  3. >eeuuww sheksinya..tergoda ai muahaha

  4. >seksi lgi kambing tu dr awek tuh…hihi.. jom join contest pic pling sempoi..hihi

  5. >lawa kamben lagi. pompuan tu dah macam nak tertonggeng je. heheMiss Dill^^

  6. >lebih rela tengok kambing tu dari tengok gambar awek yang tersiksa. haha

  7. >uiks seksi nye ..seksa mata i tengok

  8. >auwww2! manje btoi kambing tuuu, haha! ;PP

  9. >hahahha😄 hadoi aii mcm2 lah "^^ ek thsnks 4 d wish ek…~

  10. >hebat btol kambing tu….hahahha🙂

  11. >hahahah kambing terlbih seksi….

  12. >kambing tu juga yang sopan..

  13. >serious xda beza..

  14. >juju,heheheh..yaa..mcm tak de beza lakk.:)

  15. >ibuintan,kambing tu memang sopna..berbanding pompuan tu…:)

  16. >Cik Kamoo,hahahhaa…ada la sikit terlebihnya…:))

  17. >zahratul laila,memang hebat…bukan main lagi peluk tuannya..:)

  18. >Qistina Filzah,nape geli…????hehehhe…

  19. >SizZLing SuZai,hehhe..tq singgah komen sini..

  20. >FariehanIbrahim [LBC],ada la manja sikit kan..:)):)

  21. >kak eyna azmi,hehehhe..tu laa…:)) dua2 terlebih seksi..:)

  22. >cik sakdi,sama lah….:)

  23. >Miss Dill,hehehhe..ya lawa kambing tu lagi kan,..

  24. >CintaZulaikha,'saya akan..join nanti..isnyallah..:))

  25. >nadiah LOVE ♥,hehehe..:))

  26. >hanim azhari,hehehe…tergoda ek.?

  27. >Pu Huiren,:)) tq singgah komen sini..

  28. >Miss Ran,yaaa..seksi kambing tu lagi..:)

  29. >mane ade si boifren untung…pemandu kat blakang diorg tu la yg untung…keh3~ =p

  30. >adoiii,ape la nsib pmpuan tu,.cm kambing tu ngejek die je,.haha,.cube la kan,moto n kambing tu ade kat bakang pmpuan gedik tu,.haha,.msti die rse kene nganjing ngn kambing,.kih3,.

  31. >hahahahahha….sabo je laa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: