>Bermulalah minggu yang sibuk minggu depan……

>

bila membaca blog abg ben..dalam entri ” cikgu bangun……” tersentak aku….abg ben.., cuti seminggu dah abis…minggu depan, akan sibuk dengan pelbagai kerja ..
yang perlu dibereskan minggu depan,
  1. mesyuarat agung PIBG, sebagai s/u PIBG, terlalu banyak kerja yang perlu dibereskan. yang paling penting, siapkan buku program/ menguruskan semua surat menyuarat – Notis Mesyuarat Agung/ mengumpul usul-usul daripada penjaga….dan mcm-mcm lagi kalau tulis tak akan abis di sini..
  2. Latihan olahraga- mengatur/menyusun latihan-latihan untuk olahraga
  3. Menguruskan semua bajet-bajet untuk kos makan minum pelajar/ saguhati para guru yang membawa pelajar untuk semua pertandingan ko akademik dan bukan ko akademik
  4. Memberi taklimat kepda semua guru sempena program 1 murid satu sukan, cara perlaksanaan/agihan tugas serta permainan
  5. Memantau beberapa guru ( pemeriksaan buku latihan pelajar yang berada di bawah tanggungjawb saya..) saya akan memeriksa 5 orang guru bagi memastikan guru-guru berkenaan tanda tak buku-buku latihan murid dan lain-lain tugas yang berkaitan.
  6. Perkhemahan pengakap Ketua Patrol/Ketua Sekawan di sekolah ( mengatur, menyusun tentatif perkhemahan, jamuan, mcm2 lagi laa)
  7. Mempengerusikan mesyuarat dalam aspek koko, mengikut takwim yang telah ditetapkan..

walaupun minggu depan…..sekarang ni pun dah mula terasa tensionnnnnn.,…!!!…….

19 Responses to “>Bermulalah minggu yang sibuk minggu depan……”

  1. >oitt byknye keje..chaiyok3x..haha

  2. >besarnya pengorbanan seorang guru.. terima kasih cikgu :))

  3. >masa itu emas.pandai-pandai la bahagikan masa.good luck🙂

  4. >selamat kembali ke sekolah cikgu!🙂

  5. >saya pon tension.. jom tension sama2..HAHAHAgud luck cikgu…slamat menunaikan tanggungjawab dgn sempurna..:)

  6. >Takpelah cikgu, kerja rajin-rajin ya demi masa depan anak-anak didik. Kira oklah tu cuti seminggu. Kami di swasta (at least for me, once) lagi susah nak cuti.🙂

  7. >salam,.cikgu,kn best kalau bnyk keje,.rse sket sbuah tggungjwb tu,.hehe,.bestnyerr jd ckgu,.nnti ade nk pkai gru gnti,pggil sy ye,.hehehehehehehe:)))))

  8. >cian cikgu skang kan… disebalik mengajar tu ada mcm2 benda kena uat kan…. tu yg takut nak jadi cikgu… besar tanggungjawab

  9. >jadi cikgu best kan …sekolah cuti ….kita pun cuti …asal aku tak jadi cikgu dulu …

  10. >hamboiii sibuknya cikgu🙂

  11. >selamat kembali ke sekoloh chekgu.. hehe.psstt : aduhhh jln jem pulak lar nanti nih.. haha

  12. >eh! saye baru tau awak ni cikgu :)Miss Dill^^

  13. >sibuk.sibuk.sibuk..biasala suma tu kan..hehehe..btw..selamat sibuklah ye..hehe

  14. >sibuk.sibuk.sibuk..biasala suma tu kan..hehehe..btw..selamat sibuklah ye..hehe

  15. >hurmm sibuk nya. hhuhu. jgn tension2 ye cikgu ^_^

  16. >jgn tension2..pelan2 buat keja ok..take care..

  17. >alahai…sibuknya minggu depan ye…hehhe….

  18. >yey..dh follow

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: