>Jom LIhat Kereta Kasut Yang Sangat Unik….bolehlah beli satu…!

>

Rakyat China memang kreatif..lebih kurang dengan rakyat Jepun juga…. Inilah dia Kereta Kasut yang menjadi kegilaan ramai penduduk China sekarang….kereta ini dengan menggunakan kuasa elektrik sangat mesra alam sekitar.
Kereta Kasut ini hanya boleh memuatkan hanya 2 orang saja…sangat sesuai kepada mereka yang baru kahwin, tatkala mahu membawa si isteri bersiar-siar ke jalan-jalan yang tidak sibuk….. [ nak bawa ke pasar pun boleh…]
Badan Kereta Kasut ini diperbuat daripada kulit lembu mana cara yang sama dengan pembuatan dengan kasut normal di kilang-kilang kasut. Pihak kilang telah menghabiskan sekurang-kuraangnya 4 ekor lembu untuk badan kereta ini..
Agak-agaknya…kalau di Malaysia ada kereta mcm ni mcm mana ya?.. tentu bestkan…terutamanya dalam pelbagai model….contohnya, Kereta Kasut Pompuan, khas untuk pompuan saja yang drive.., Kereta Kasut yang mcm di atas tu, khas untuk lelaki saja yang drive…..best..best…
beli satu bawak ke sekolah mesti gempak…, hehehehee..
credit kepada bro edy borak kosong

52 Responses to “>Jom LIhat Kereta Kasut Yang Sangat Unik….bolehlah beli satu…!”

  1. >waw!! menarik ni unik2 hahaha

  2. >sy nak satu ye,order ni,.hehe,.

  3. >dapat pinjam best ni…hehee

  4. >style-lah. tak pernah dibuat orang😀

  5. >macam susah nk parking je nnt..hehehe..

  6. >kalau kat malaysia ada kereta kasut camtu mmg gempak ar..

  7. >waaaaa……. hebat.. teringin nak naik jugak🙂

  8. >he3..naik kete kasut ni kene la pakai stokin kan?he3

  9. >wow!! sumpah unik!! wishing of having this shoe jguak!!

  10. >guna kreta ni takde msalah saman mnyaman ke?? hehehe

  11. >unik..tp mcm x sesuai jer..hehe

  12. >besarnya kasut..😉

  13. >wow gempaknya…tapi klu saya, mmg dah segan nak bawak..:)

  14. >wahh cm best niee. bila org msia nk kretip mcm niee

  15. >wahaha…unik…

  16. >kalau drive kete ni mesti kena pakai helmet sebb x de seatbelt..hahhaha…

  17. >kretip.. mahal tak reganya tu

  18. >mmg kreatif betul! tapi kasut busuk..hahha

  19. >pastikan ada bumbung, nanti hujan habis la basah, hahaha!

  20. >wah!!!!! gila unik!! nak gak!!! bpe ni??**tnye mcm bnyk lak duit aku~ hhe

  21. >mcm menarik.. tetiba teringin nk naik😀

  22. >unikkk..agak2nya kalo yg heelss 10 inci tuh stabil ke?:P

  23. >hahaha kewl keta nih..akak pun nak satu..

  24. >wow, nak jugak 1.. kaler merah.. mcm stilleto.. eh, ado ke kulit lembu kaler merah?

  25. >kete mcm kasut pun ada..hehe

  26. >salam Tanpa Nama,ada..:))) jom naik..hahaha

  27. >mama Rayqal,hehehe..lum ada lagi kaler merah..:)

  28. >kak…. Kaseh,wahh..kak nak gak yaaaa..:)

  29. >alexa yussida,hehehe.entahlah Dr..selamat ke tak..

  30. >Amirrah Zawani,jom naik ramai2..:))

  31. >GadisGula-gula,hahahahahha…:))

  32. >Dinas Aldi,bumbung lum siap lagi,,hehehe….kalau ada bumbung tak jadi kasut lak…:)

  33. >lady dayana,hehehe..sangat kreatif…:)

  34. >ibuintan,mahal juga…:)

  35. >cik gege,yaaa..kena pakai..bahaya juga kan…:))

  36. >miss frog,unik….:))

  37. >dLa,hehehe..best kan…:)))

  38. >CintaZulaikha,segan nape??????…..hahahaha.

  39. >fRaMe+LenSeS,ya…:) sangat unik

  40. >Aya Mea,hahahaa..memang tak sesuai pun..

  41. >syuwai,tak ada..sebab paling laju pun…50km/j..so tak akan lebih had laju..:)

  42. >Schubert Serenade,unik kan..??

  43. >KuNanGKuNanG,hehehhe..kena..:))

  44. >kak…maira,jom…naikkk..hehe

  45. >aliza,hehehe..memang gempak..:)

  46. >saya YANA,tu laaa..payah nak paking pun satu hal…:)

  47. >Saffrina Ropiee,hehehe..memang sangat unik..

  48. >Ila,bawa gi pasar malam…lagi gempak..

  49. >HATYCIKNUURUL,saya nk jugaaa..

  50. >AZRUL AZMI,hehe..sangat unik dan menarik kan>>

  51. >hanim azhari,jom…:))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: