>Buat seks dengan teman lelaki…kemudian cuba dirogol oleh 10 orang lelaki lain

>

GERIK: Seorang remaja perempuan Melayu terpaksa lari dalam keadaan separuh bogel sejauh kira-kira satu kilometer bagi menyelamatkan diri daripada diperkosa 10 lelaki sebaik selesai mengadakan hubungan seks dengan teman lelakinya di sebuah ladang kelapa sawit, Sabtu lalu.

Dalam kejadian kira-kira jam 9.40 malam itu, remaja berusia 18 tahun dari sebuah kampung di sini, pada mulanya dibawa bersiar-siar oleh teman lelakinya berusia 20-an dengan motosikal.

Sumber berkata, remaja itu dibawa sejauh kira-kira 40 kilometer sebelum memasuki sebuah ladang kelapa sawit di Kampung Belum Baru dan mengadakan hubungan seks dengan teman lelakinya itu.

“Bagaimanapun, selepas masing-masing keletihan dan berehat di bawah pokok kelapa sawit, tiba-tiba datang 10 lelaki dengan beberapa motosikal dan cuba merogol remaja itu.

“Disebabkan ketakutan kerana melihat ramai lelaki cuba merogolnya, mangsa meronta dan melarikan diri dengan mencapai seluar dan telefon bimbitnya,” katanya.

Katanya, mangsa hanya sempat memakai seluarnya ketika lari menyelamatkan diri dengan berjalan kaki sejauh kira-kira satu kilometer sebelum menghubungi talian 999.

Menurut sumber, 10 minit kemudian, sepasukan anggota polis tiba dan menyelamatkan remaja itu daripada menjadi mangsa rogol beramai-ramai.

Mangsa kemudian membuat laporan polis pada malam kejadian sebelum dibawa ke Hospital Gerik (HG) dan doktor mengesahkan terdapat kesan koyakan pada kemaluan mangsa.


p/s: Apakah Moral di sebalik peristiwa ini…..?? [ hari ini saya sebagai guru moral]

76 Responses to “>Buat seks dengan teman lelaki…kemudian cuba dirogol oleh 10 orang lelaki lain”

  1. >moralnya, jgn la melakukan seks jika lelaki itu bkn suami yg sah. boleh tk moral die cmnie ? hehe

  2. >moral of the story..kalo nk sangat buat seks tu kahwin la..halal..x usah nak buat seks kt ladang sawit..kat rumah boleh buat dengan aman damai..ahax..:D

  3. >moralnya,ALLAH sentiasa sygkan dia wpon dia dah langgar larangan ALLAH.

  4. >moralnya, pdn muka. huhu

  5. >haha.. banyak moralnya… nak kupas jenuh tak habis2…

  6. >org melayu sekarang da xmcm org melayu da..huhuhu

  7. >moralnya : haha kalau dah miang sangat nak try bende alah tuu kawen jea senang . dah laa dapat dosa . alahai budak zaman sekarangg pelik3 jea .

  8. >tuh la.kan da nayaa tuh..isk2..kawin dulu.ni la remaja zmn skarang ni =.=

  9. >macam pelik sempat ladies tu pkai sluar mase nk kene rogol…moral of the story cerita bia penuh untuk si pembawa berita,and untuk si ladies tu dah tau seks dgn bukn kuhrim tu haram p wat wat pa

  10. >ish3.. kan da kantoi wat zina.. astaghfirullah..

  11. >budak budak sekarang advanced ..tak takut dosa

  12. >tak de moral punye manusia2 dalam drama tersebut..kecuali polis tu..hehehehh

  13. >fullamak, nak 1 dapat sepuluh.? tahu takut pulak rabak lebar2.! aish, akal letak kat lutut ke remaja tu.? alhamdulillah dia selamat.! kalau tak jawab nyer keluar paper lah esok.!

  14. >huhu..satu dapat, sepuluh lagi nak. (-.-')moral : sila insap.

  15. >Moralnya jangan la pergi tempat tempat gelap dan jauh dari orang ramai, kalau jadi macam ni kan susah..huhuhuhu.papepun, Tolongla jangan serahkan diri kepada lelaki yang bukan suami.

  16. >astaghfirullahhhh… tu la..nikmat seks nk sekali, tapi yg dpt berkali2…padah berbuat dOsa besarrr

  17. >buat jahat dibalas jahat..k0t

  18. >said : tepuk dada, tanya lah iman~

  19. >harap mereka semua bertaubat nasuha..kembali ke jalan Allah..kawen..bina keluarga bahagia..huhu

  20. >ha3, buat seks berani lak…

  21. >tu tandanya Allah 'bayar' cash…huhuhuh..

  22. >nak buat sex, cari lah tempat yg selamat.. lain kali kalo x kawen lagi tayah la nk gatal2.. kan dah terima padah =_=

  23. >sudah tiada moral lagi ni SR.moralnya ditelan tsunami

  24. >setuju dgn dLa hehehe….lagi satu kalau nak buat jugak, sila la buat di rumah ka sebab kalau orang lain nampak mereka akan join sekaki.

  25. >aishhh! 10org kottt..(-.-")

  26. >moralnya buat hubungan dalam bilik yg terkunci. haha

  27. >moral: carilah lelaki yg boleh dibuat suami.bkn yg suke merosakkn

  28. >ambik 10 laki terus!!hoho

  29. >btw…nak nasehat pon dah tak ley kan, jadik nak puji sket…lari tajuk daa..suka gambo kat ats tuh, lagi suka dialog dy…hihi

  30. >jgn sesekali prcye kt lelaki even kksih sndri,JIKA IMAN BELOM KUAT,..sngguh xfhm ape natijah die prcye kt laki tu,.hurmm,.dunia dunia,.

  31. >kesimpulannya jangan percayakan lelaki.

  32. >something wrong somewher e.. adekah…… teman lelaki tu bersubahat ngan 10 laki tu?? hurm……………………….

  33. >moralnya…jgn jadi bodoh sgt dan mudah percaya pada lelaki.. nak dating pun tak payah la kuar balik mlm2..bila dah nak kena rogol ramai2 baru nyesal tak sudah..

  34. >pengajarannye, kena jage fitness supaya boleh lari jauh lg…bkn stakat 1km je…kalo fitness dia tggi, 40km pun boleh…sampai rumah trus…p/s: saje merepek jap =p

  35. >moralnya, takpayah la nak menyesal dengan ape yang dia dh buat. salah dia jugakk. ishh! geramnyaa !

  36. >moralnya jaga lah maruah diri sendiri..jgn m'yesal di kmudian hari..

  37. >jangan percaya dengan boyfriend sdiri…

  38. >ZieSalikan,apa yg penting…jauhi pergaulan bebas..antara lelaki dan perempuan..

  39. >Aya Mea,betul..bila dah jadi mcm ni…dah tak guna..))

  40. >nabila faryzza,nasi dah menjadi bubur..nak menyesal apanyaa..:0

  41. >manueng hahaha….terbaik cadangan.:)

  42. >Kaseh,kak..komen mcm lepaskan geram saja tuu>))

  43. >GadisGula-gula,kemungkinan bersubahat pun ya juga..:)

  44. >GadisGula-gula,kemungkinan bersubahat pun ya juga..:)

  45. >storyfromme,tak semua yg jahat..ada juga lelaki yg baik pun..:)

  46. >HATYCIKNUURUL,betul tu..Cik Nurul.:)

  47. >CintaZulaikha,hahahha..:))

  48. >Cutiesifa,sangat sadis..:))

  49. >sugar2 kapas strawberry,sangat setuju dgn kata2 awak tu..:)

  50. >cik sakdi,hahahhaa…cantik..:)

  51. >Anne,hehhe..komen yg terbaaekk..punya..

  52. >abu muaz,betul tu tuan,:)

  53. >Amirrah Zawani,betul..:)) setuju

  54. >suka cartoon,setiap perbuatan..pasti ada pembalasannya..:)

  55. >Budak Botak,budak sekarang..memang dah pandai2 smua

  56. >qasehraihan,harap2 mcm tu laaa

  57. >FariehanIbrahim [LBC],ya 10 orang…..:)

  58. >Mr.niklodeon [♂],masalahnya dah takde iman laa sbb dok jadi mcm tu..:)

  59. >sharamli,ya..betul tu sha..:)

  60. >Faezah Hannah Al Baj,tu laaa…kan dah terkena..:)

  61. >EiyMah@FaTiN,terlalu mudah gadis diperdaya..

  62. >najwa's,mcm beli satu free 1o laaa ni kan?

  63. >Izbeta Shyah,tahu lakk takut…tapi kat tuhan tak la ditakutnyaa

  64. >diana,memang sangat tak bermoral..:O

  65. >eyna azmi,yg dicari nikmat seminit dua…dosa besar tak takut.

  66. >Ibnushukran,tu laaaa…zina dosa besar tak takut..1o orang takut pulak..

  67. >ekom,kerana nafsu serakah..

  68. >kira kekuri,terima kasih komen..

  69. >$καяαмɛℓαʓʋяɛ,betul..setuju dengat..kwin saja..

  70. >dLa,betul tu…dLa…

  71. >aQi + GenGkey,bila dah kwin….pagi petang, siang malam..buat laaa

  72. >Eyrique Ettiqaz,allah maha penyayang…

  73. >Dawa,padan ngn muka ek..?hahahaha

  74. >Encik MamaT,betul..memang banyak moralnya..

  75. >hanim azhari,betul tu hanim..:)

  76. >terima kasih atas komen2 di entri ini….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: