>[ gambar ] Cara Baru Bawa Anak Semasa Shopping…

>




Anak sape lah ni….comelnyaaa…..ish…..ish….terasa nak kwin laa pulak tengok anak yang comel ni..

:))

40 Responses to “>[ gambar ] Cara Baru Bawa Anak Semasa Shopping…”

  1. >comelnya.kalau bdk yg ringan bolehla wat cam ni. tp kalau yang semangat sikit mesti tembus plastik tu…hihihi…

  2. >stuju dengan cik gege, memang ayat tu yang tercatat dalam minda time tengok gambar ni.!

  3. >alahai comel nyee. die pun cm syok je duk dlm plastik tu. hehe

  4. >alahai!!!comel sungguh!

  5. >ha..pe lgi.kawin laaa heehe

  6. >comel gilo anak dia..haha.. bawak pakai pkai plastik comel. tapi cam kejam skit aa haha

  7. >nak jugak anak comel camtu..agaknya beli plastik dpt pree anak comel ke

  8. >comel sesangat..rse cm nk cubit2 je pipi dy hehehe

  9. >agak2 umo dia dalam 5 bulan kot comeyyyy

  10. >alooo comelnye..p/s : sekamar rindu, cepat la kawen.. ^_^

  11. >comey nyerrr~~~~ hihi…muat plak dia dlm beg plastik tu hihi

  12. >comey nyerrr~~~~ hihi…muat plak dia dlm beg plastik tu hihi

  13. >hahaha!! mmg comel la.. platik tu tak koyak pulak eh.. tahan😀

  14. >comel!!!!!budak tu pulak mcm hepi je dok dlm beg plastik tu..haha

  15. >comel….x sakit ke kaki bdk tu,huhuhusekamar rindu:apa lg,jempotlah khawen,,huhu

  16. >comeynya, anak cina ke jepon tuh…:)

  17. >mcm ank patung je bdak tu…comel

  18. >alololo comel giler.tapi siyes tak patot buat budak tu camtu.sian die.

  19. >storyfromme,hehe..comel kan.??..ya memang tak patut..wat gitu..

  20. >Amanina Sofea,comel kan..? hehehe

  21. >CintaZulaikha,anak cina saya rasa…:)) comelnyaaa

  22. >ladyzamea,tak sakit…budak comel tu mcm selesa jeee..kan..

  23. >Salfiza,ya..mcm dia sukaa kan..?hehe

  24. >Amirrah Zawani,kalau koyak…cian budak tu..:)

  25. >NUR AYNIE,comel kan..??? tq singgah komen sini..

  26. >Nayang Ahmad,insyaAllah….moga dipercepatkan jodoh..amin

  27. >Puanbee,aaah..puanbee, saya rasa pun dlm lingkungan tu..:)

  28. >hanim azhari,hehee..geram laaa tu …:)

  29. >dyea irdina,hahaha..beli plastik dapat percuma anak ek??

  30. >Encik Amman,betul tu en.amman,..sangat comel..:)

  31. >Titisan Hujan,InsyaAllah…..:)

  32. >anaMuslimah,memang comel..:)

  33. >alahai…comelnye….geram tgk…tp cam bahaya la pulak nampak gayenye tu…huhu

  34. >dLa,ya..baby tu pun mcm senyum dan suka je kan..??

  35. >alalalal comelnyaaa

  36. >Izbeta Shyah,hahaha..kalau koyak plastik tu…abis laa..cian baby tu..

  37. >cik gege,yaa..kalau ringan boleh aa buat mcm tu..:)

  38. >terima kasih..atas komen2 sahabat2 saya…:)

  39. >kak..Kaseh,ya kak..sangat comelnyaa…….best laa kalau dapat anak mcm gini..:))))

  40. >manueng,ya..mcm bahaya juga kan..??hehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: