>[ gambar ] Pelacur Robot Yang Pertama Ciptaan Jepun…

>


Keluaran Jepun awal tahun 2010 adalah Roxxxy, robot berbentuk seorang wanita yang mampu memberi layanan seksual pada lelaki yang kehausan seks..

Dengan fungsi yang sama seperti Sex Dolls yang ada saat ini, tetapi Roxxxy ini jauh lebih canggih kerana di dalam tubuhnya ditanam hardisk, Wi-Fi dan lainnya sehingga Roxxxy boleh berinteraksi dengan lelaki…

Mungkin lebih tepat dikatakan si Roxxxy ini kombinasi antara Sex Dolls dengan robot yang boleh memberi informasi mulai dari cuaca, saham dan lainnya, ditambah perbendaharaan kata yang “nakal” menggoda tentunya.

Inilah beberapa fungsi yang dimiliki Roxxxy:

– Dapat berkomunikasi baik mendengar mahupun berbicara
– Merasakan sentuhan anda, dan bersuara rengekan seperti gadis yang dalam kepuasan seks.
– Boleh “orgasme”
– Di programkan AI (Artificial intelligence) yang membuatnya boleh tahu tentang apa yang disukai dan tidak disukai oleh anda
– Dikeluarkan dalam 5 bentuk gaya yang boleh di pilih:
– Harganya US 7000

11 Responses to “>[ gambar ] Pelacur Robot Yang Pertama Ciptaan Jepun…”

  1. >US$7k? Kira-kira RM21k lebih, buat hantaran kawin anak datuk pun lepas, baik aku kawin anak datuk. Ha ha…

  2. >mcm ni pon ada ka..pasni tak lakulah anak dara, mak dara, janda, janda berhias, mak cik dan nenek tua..kasihannn…hahahha

  3. >only loser would buy this. cis. get married la. haiya.. ;O

  4. >jepun!!!haik!advanced technology lain tak leh ke…ha ha cara nak sembuhkan anak kucing ke perrgh <<lapok dh

  5. >bersepah pompan kt luar.. mmg loser la sape beli.. punye la… haha

  6. >gila mahal!!baik kawin betul2 je!!xpyh buat ngn robot!!buat ngn bini sndiri..lg puas!!kahkah!!

  7. >mak oi.tak scary ke? huhuhhuh

  8. >kalau kawin boleh dapat anak..lagi best.

  9. >orang gila jer beli kot..huhuhu

  10. >org giler je akan beli ni mueheheh tapi akak penah tgk benda ni betul2 masa kat US dulu.. akak masuk adultstore dorang..tp bukan yg caggih ni la.. mcm real patung tu..even pegang pun lembut..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: