>[ gambar ] Wanita yang paling panjang rambut di dunia…….

>

apa perasaan anda seandainya..malam-malam buta ini di sapa oleh wanita yang rambutnya panjang mcm ni..??

lari atau tidak???..

25 Responses to “>[ gambar ] Wanita yang paling panjang rambut di dunia…….”

  1. >Uih, maunya tak lari kalau tengah malam.Penah gak jalan2 kat pasar, jalan belakang perempuan yang rambutnya panjang sampai ke jalan.Adoih~ tu dah diikat dah rambutnya.Free-free je jadi penyapu.

  2. >panjangnye..kagum..kaler kn gold..dh ala2 Rapunzel!ehehekalo mlm2 pmpuan rmbut cmni sapa..i'ALLAH cabut lari…huhuhu

  3. >ish serammmm! click kat catat ulasa, terus close tab yg ada gmbar tu. huhu. tapi elok jgk, td mengantuk nak buat assignment, lepas tgk terus segar. huhu

  4. >uish kalau yg dah gaya nih negur…mmg langkah seribu la jawabnya…hahhahha

  5. >naseb dh biasa sbb 2thn duduk ng bedmate rmbt pjg camni.. HAHAHHA.. bila bgn tgh mlm slalu terpijak rmbt dia… cuak gilerr tp lelama ok.. hehehehehhe

  6. >ishhh.. x rimas ke…pastu susah nak jaga..silap2 ada kutu..

  7. >jenuh nk sikat…..tu dia…

  8. >rambut pendek cm laki…pun aku larikkkk…haha…rambut cm neh…apalagi….lari jugak lah…hahaha

  9. >tapi tengok rambut dia cam terjaga la… wlaupun panjang.. rapi n elok..kalau pakai tudung.. rambut panjang2 cam nie ..susah la..

  10. >ya Allah…panjang gilos rambut tuh..hak3…za rmbut pjg kat siku dh tak thn nk jga…hak2…memang larikkkkkk!! tgk puang cmni jejalan m2 tu pon lau tak ikat rmbut..hek2

  11. >erk serammmmmm~

  12. >takut, seram nya kalo jumpa malam2.. Kalau ditepek bedak sejam, kompem pengsan.. :)Entri Terkini: Keasyikan drama Korea, Segalanya indah..

  13. >tgk muka dulu.. kalau cantik terkam ler ape lagi.. haha

  14. >kalo sayo la..sayo lari nusuk bawah katil…haha.menakutkan rmbut panjang2…huhu

  15. >kagum..tapi menakutkan..sekali terjumpa mesti fikir itu h…u hehe

  16. >haha..kale gold xley bla la wey..repunzel2

  17. >wahh…panjangnyeeee…skunk rmbt sy da pjg pinggang..rase cam nk bela pjg cmnih la..hahaha…

  18. >wahh,..panjangnyee.mesTi susah dia jaga tuu.org salon pun surrender kot,..ehehe…

  19. >kalau disapa,, amik mancis n campak je kat rambut dia. kekekeh

  20. >harus tarik dulu rambut tu.. ori ke palsu.. klo ori harus cabuttttttttttt…!!

  21. >aku..cat alik but.

  22. >boleh sakit jantung kalau terjumpe ni.. hee..

  23. >ngeri jek tgk rambut pjg2 nih

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: