>hari kedua perkhemahan pengakap…..

>

dalam sibuk, tunas puteri dan pengakap camping,
hari ni ada 2 kenduri kwin yg akan dihadiri,
dah lama tak makan kenduri ni..
perjalanan camping semuanya ok…
tak ada yg demam, tak ada yg nak balik rumah,
tahun lepas ada 2 orang pelajar, baru datang camping,
malam dah nak balik…” rindukan mak katanya..”
tahun ni, dah bagi amaran awal2 lagi..agar tak berlaku lagi
malam ni, malam kebudayaan..malam persembahan..
malam yg best..
malam untuk sama2 happy..dengan nyanyian2 yg telah dirancangkan
p/s….masih sempat update lagi nih..

22 Responses to “>hari kedua perkhemahan pengakap…..”

  1. >salam ckgu:)hehe,still smpat ye,wlu bz arini,.ops,smlm sudh belayar ke alam sedar xsedar,hehe,..rjinnye ckgu menyinggah ke teratak usang sy tu,.thanks bnyk2,.hehe

  2. >salam, cumel je handle sekolah rendah nye camping, kami handle sekolah menengah, hahah,dorg ske p camping, sbb bole dating2, sabar je la

  3. >Kerana cekap dalam kesibukan masih ada masa nak update… Suka lihat anak-anak beruniform nampak segak….

  4. >sekamar rindu nih cikgu yee..teringat dulu camping ms sekolah..bestt

  5. >teringat pulak lah masa jadi pengakap sekolah dulu. mcm main masak2 pulak.

  6. >wahhhhh ada line plak kat tpt kem tuh..:) cayalah cikgu..

  7. >Camping!!!!! suka!suka!suka! suatu aktiviti paberet dizaman sekolah n bujang2 dlu…tp skrng tak bley la sbb kekangan hero2 yg baru nak membesar..skrng ni sy ada pasang satu niat..nak panjat gunung kinabalu ngan suami n anak2..tp kn tunggu dorng besar..tp bila dorng besar mesti sy dah tua..agaknya mampu tak lagi ek.

  8. >nak balik rindu mak??camping apakah??hehe budak2 macam2 ragam..

  9. >waaa..bestnye da lme xpegi camping

  10. >wahhhh teringat zaman skolah dolu22..beshnya campinggg….hehhe

  11. >bestnye camping…🙂

  12. >ika puk puk,camping ketua sekawan…budak2 memang suka…cikgu je la yg letih..:)

  13. >Kaseh,terimbau kenangan yaaa…)))

  14. >hanim azhari,budak2 la yg paling best…terutama dalam aktiviti kembara malam dan larian komando..

  15. >Puan Kutu,budak2 sekolah ni yg terlalu manja…tak leh berpisah dnegan mak dia orang…tu la menangis…:))

  16. >dyea irdina,gunung kinabalu..? waaah..bestnyaaaaa….

  17. >CintaZulaikha,ada…bukan camping di dalam hutan., kat sekolah je kak..

  18. >Adzriel AB,hehehe..mesti teringat kenangan lama kan..:)

  19. >Rina AVAIL a.k.a cik betty,alhamdulillah…cikgu yg mengajar tulis dan baca..:)

  20. >Kakzakie,bila dah semua dibereskan…lega sikit nak update..:)

  21. >cik chinta,hahahaha..sekolah menengah leh dating2..selalu berlaku tu..:))

  22. >HATYCIKNUURUL,masih sempat lagi….:))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: