>[ gambar ] Keldai di cat jadi Zebra di Zoo Gaza, Palestin

>

Dua ekor zebra telah mati akibat kelaparan di Marah Land Zoo di Gaza Palestin.Kerana kekurangan wang pihak zoo tidak dapat menggantikan zebra yang telah mati itu.Namun mereka mendapat idea yang tidak masuk akal dengan mengecat dua ekor keldai untuk menyamar jadi zebra (kuda belang).Mereka telah menggunakan pewarna rambut untuk mengecat badan keldai tersebut.

Idea mereka ini membuatkan zoo kembali ceria dan kanak-kanak langsung tidak tahu bahawa zebra itu sebenarnya keldai.

sumber: klik sini



p/s:..terima kasih pada sahabat2 yg sudi singgah…komen kalian di entri yang sebelumnya akan saya balas esok..

18 Responses to “>[ gambar ] Keldai di cat jadi Zebra di Zoo Gaza, Palestin”

  1. >kesian mereka kekurangan wang..namun ape2 hal pun, janji kanak2 di sana dpt bergembira..

  2. >Sedih dan kesian dengan nasib saudara kita di Palestin…

  3. >kesian mereka kekurangan wang..namun ape2 hal pun, janji kanak2 di sana dpt bergembira..

  4. >adui..hahahahah!!! lawak gila la ni.. hehehe..kreatif yg sengal habis..

  5. >isshh isshh.. x patot..

  6. >adoii macam macam la…aku rasa keldai tu tak tahu orang pangil di zebra kan..

  7. >salam SRhahaha..lawaknye..cian keldai tu jd bahan tontonan yg tak original

  8. >Salam bro;Entry ini betul2 buat gua ketawa guling2 tengah malam yang shahdu nih… hahaha…Kreatif jugak kepala otak orang Palestin nih…. kah..kah..kah…

  9. >kelakar jugakkan, tapi nmpk real pulak… hehehe

  10. >kesian je kat keldai tu…huhu

  11. >mmg nmpak cam zebra..tp kalau keldai tu berbunyi, mesti kantoi…hihi

  12. >serupa sgt keldai tu ngn zebra…fuyoooo…pandai gak drg..:)

  13. >pelik2 je la.. huhu

  14. >siannya keldai tu.. mudah mudahan keldai x allergik ngan pewarna rambut huhu..

  15. >haha lawak gk.

  16. >desperate betul niii…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: