>Kenapa Sales Promotion mesti gadis?Jawapannya tengok gambar

>

Sales Promotions Girls….girl itupun dah dikhaskan untuk perempuan
dan tak ada Sales Promotions Boys…so kerja ini memang di khaskan untuk perempuan…
dan cuba kita lihat gambar di bawah…



ini gambar SPG….tapi bagaimana kalau lelaki mengamabil alih
tugas ini…..agak2 laku tak kereta yg nak dijual tu…?


wah..hebat gaya ni.
kete yang sempoi…
sangat bergayakan..?
kesimpulannya….: lelaki memang tak sesuai laa……
sumber: klik sini

11 Responses to “>Kenapa Sales Promotion mesti gadis?Jawapannya tengok gambar”

  1. >eeuuww..shekshi mak..wakakaka :p

  2. >hahaha..apa ke janggal tgk laki jd model kete cm tu.blh je klu laki nk jd sales promotion.Tp kne dgn gaya la sbg laki abg rs.Da nm lelaki,kena la ada gaya macho tu ckit.x perlu kot nk pki baju seksi2 cm prmpn promote.ahaha..nk gelak la tgk.😀

  3. >hadoii senak prot nengok model laki camtu…hihihi

  4. >hahahahha!! gay enough~

  5. >ayu gile diorang…haha~ =p

  6. >haha, kelakar gila! macam nak pecah perut nih tgk gambar jantan2 nih.. huhuhu😉

  7. >Salam , geli tengkuk la bila tengok laki2 jadi sales promotion tu….

  8. >sbb gadis2 nie cantik kot..kalo tngok kt sukan moto pun msti ade diorg nie..

  9. >lau nk letak model laki bole tp jgn la buat gaya konon2 kiut cmtu…geli~~~

  10. >atoiii!!!!x sanggup tgk model laki.hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: