>Mari kita berkenalan dengan Follower yang ke 3000 blog saya..

>

Roziena Nana
Inilah dia follower yang ke 3000 blog saya…..tahniah dan dan syabas diucapkan kepada pemilik blog ini…Beliau yang bernama Rozieana binti Roslan, atau lebih mahu dikenali dengan nama manja beliau Roziena Nana, adalah pelajar di Multimedia Collage Southern TM, dengan mengambil Dip.in Engineering Telecommunication….
Saya mengucapkan selamat maju jaya buat beliau, berjaya dalam pengajiannya…cemerlang dalam semua bidang yang diceburi serta bahagia di dunia dan di akhirat…amin…
Kepada sahabat-sahabat saya….jom kita pakat terjah blog dia……..dan folo blog dia..



terima kasih juga kepada sahabat-sahabat yg lain yg sudi singgah di blog yg cukup picisan ini…

20 Responses to “>Mari kita berkenalan dengan Follower yang ke 3000 blog saya..”

  1. >wah! cayalah SR..dah 3000 peminat tuh!๐Ÿ˜€

  2. >tahniah SR .. dah 3003 dah follower…

  3. >tahniah dh 3k!๐Ÿ˜€

  4. >woww weeeeeee……. congrats adik SR, punya ribuan follower di blog adik๐Ÿ™‚

  5. >Kecik hati.. dengan awek cun nak berkenalan. Mentang2 kita ni dah anak lima, langsung taknak kenal. Huwaaaa….๐Ÿ˜ฆ

  6. >waaa…3 ribu tuu..tahniah2x

  7. >wah dah ceCAH 3K TUPAGI TADI CADANG2 NAK KOMEN WAT SPECIAL N3 TUK 3K FOLLOWERHUHURUPANYER DAH DALAM PLANINGHEHEHEHE

  8. >congratz๐Ÿ˜‰

  9. >tahniah…. updated selalu

  10. >dah ramai dah.. sampai 3ooo๐Ÿ™‚

  11. >fuiyooo…dah tiga ribu!! cayalah!!tahniah!!

  12. >walaupon awek tu buat muka takot2…tapi tahniah lah cik SR..caiyok2…3000 wuoooo~~

  13. >alhamdulillah & tahniah atas 3000 tu. mission accomplished!

  14. >tahniah SR.. ^_^

  15. >OUH MAI GOD.UNTUNGLAH DAPAT JADI YANG KE 3000:D

  16. >tahniah SR.. jom kita terjah blog si cantik manis itu. ngeee~

  17. >Secepat kilat aku singgah dan follow. Yeah.

  18. >wow hbt..thniah23k..bukan sikit.klau duit dah boleh beli macam2.hehe

  19. >tengkiu coz wat entry ni utk saya.. act baru jer nak join dunia blogger nie.. nnt blh lah bg tunjuk ajar yer..๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: