>Aktiviti Hari Ini: Mesyuarat Agung PIBG Sekolah..

>

Hari ini jam 3.00ptg akan diadakan Mesyuarat Agung PIBG kat sekolah, sebagai setiausaha PIBG, saya dah siapkan semua kerja 1 bulan lebih awal..( walaupun sibuk online dan update blog tetap update) agak sibuk hari ini…. ada kerja yg dah selesai..tapi saya akan pastikan semua perjalanan Mesyuarat hari ni berjalan lancar.
  1. Surat Jemputan YB dah selesai
  2. Surat jemputan ibu bapa/penjaga- ( mengumpul usul)
  3. Surat PPD- selesai
  4. Buku Program dah selesai.
  5. Surat semua AJK PIBG, notis mesyuarat
  6. Penyelia jamuan untuk VVIP dan ibu bapa, ( jamuan VVIP lemang, rendang ayam kampung 10 ekor, roti jala. kuih muih,
  7. PA sistem- sudah selesai
  8. Menyediakan butiran2 lengkap mengenai Koko untuk ucapan GB
  9. Memberi taklimat kepada pengawal keselamatan, bagi melancarkan traffic ( ramai ibu bapa penjaga akan hadir)
  10. Berjumpa dengan Ustaz, ( doa permbuka majlis)– menginagtkan kembali
  11. Berjumpa dengan AJK Cenderahati – (untuk diberikan kpd YB dan PPD)
  12. Menyelia Dewan, backdrop, hiasan bunga, pentasdll
  13. Melihat persembahan, membetulkan apa yang patut- untuk persembahan pelajar, koir “Lagu Insyaallah” dan “Dancing Queen”.. sebulan untuk saya melatih ni.
  14. Bertemu dengan Pencatit Mesyuarat-( bagi buku pencatit Mesyuarat, bagi taklimat sikit..)
Semoga Allah SWT mempermudahkan semua urusan saya hari ni….semoga perjalanan mesyuarat hari ni berjalan lancar…….saya gembira sebab kerja dan tanggungjawab yg diamanahkan sudah selesai…cuma satu..
p/s:…sebujur rindu ikhlas menunggu…aku padamu sepenuh kalbu……pernah ku katakan padamu, bahawa aku ingin, menyelam di laut biru untuk mengambil mutiara yang akan ku simpan di hatiku.. pernah ku katakan padamu…akan ku melawan badai, segalanya untukmu.. rumah kita sepi….

16 Responses to “>Aktiviti Hari Ini: Mesyuarat Agung PIBG Sekolah..”

  1. >saye x suke meetinghuhuhu bnyak keje

  2. >amin…semoga dipermudahkan sgala urusan..

  3. >alaahai..dah lama tak pegi sekolah..hehe

  4. >lama tak join mesyuarat PIBG,..

  5. >selamat mengelolakan majlis

  6. >alhadulillah, persediaan dah dibuat sebulan lebih awal, semoga semuanya berjalan lancar ye dik🙂

  7. >salam…=)sumenye brjln lncar ckgu,jgn rsau,.hehe,.mesyuarat PIBG,.mak je yg pegi baru2 ni,sy xdpt join sbb ade kje,.huhu,.err,ckgu ni suke buat ayt puitis gitu,.tertanye2 sapekah gerangan dambaan hati ckgu tu ye,.hehe,.

  8. >*::CIKNUURUL,terima kasih atas doa cik nurul tu..

  9. >maira,terima kasih kak….dah selesai dah kak..semuanya berjalan lancar

  10. >ibuintan,terima kasih..:)

  11. >muhamad hanif,bila dah kwin dan ada anak yg bersekolah nanti boleh la join..:)

  12. >Fitri Senin,alhamdulillah…:)

  13. >qucachahir,semuanya dah lama kan…

  14. >miss frog,amin..:) terima kasih miss frog..

  15. >Axieda'great,memang banyak keje..:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: