>Alhamdulillah…..dah lulus temuduga DG41

>

Alhamdulillah…syukur semalam dah dapat keputusan temuduga saya…….” telah diperakukan untuk jawatan tetap” Entri temuduga di SINI
siksanya…untuk lulus temuduga ini…….terima kasih pada abang dan ayahanda saya yang tak putus-putus mendoakan saya…
p/s:…sempat update blog wp 2.,30 nanti ada majlis besar di sekolah saya…..

49 Responses to “>Alhamdulillah…..dah lulus temuduga DG41”

  1. >Syukur Alhamdulillah…Tahniah !!!~

  2. >ooo pendidik kerr Sekamar Rindu nie hih baru ku tahu..neway congratz yerrr…semoga menjadi pendidk yang berjaya

  3. >syukur dapat kerja dah..tahniah yaa..🙂

  4. >tahniahhhhhhhhhhh…alhamdulillah..aminnn

  5. >tahniah! teruskan berkhidmat dgn cemerlangnya

  6. >tahniah awk…. all d best in teaching…semoga menjadi guru cemerlang, gemilang dan trbilang🙂

  7. >tahniah, cikgu! semoga menjadi pendidik yang….(sambung sendiri harapan cikgu apa)

  8. >alhamdulillah dan tahniah ye😉

  9. >AsSalam SR;Apa khabar hari ini, pasti ceria kan..???Syabas dan Tahniah di ucapkan, semoga istiqamah dalam mendidik anak bangsa.

  10. >PeRGGhhHH!~ GReD 41 Tu!~ SaYeR TaK PNaH D PGeY TMuDuGa TuK GReD Tu… Lau G eXaM PuN aSeK FaiL Je… HuHu!~ PaPe PuN, TaHNiaH Ye… (^_____^)V

  11. >wsalam..=),.alhmdlillah,llus dpt dh jwtn ttap,.hehe,.kndri ksyukuran la ckgu mlm ni,.wee,hepi,.hehe,.*tetibe*~alhmdlillah,shat je,.smg ckgu juga dirahmati Allah spnjg hari,.

  12. >tahniah…smoga lbh berjaya dan terus dapt mendidik anak bangsa. tahniah skali lagi…

  13. >tahniah..semoga terus maju jaya:)

  14. >salam..alhamdulillah..syukur..terbalas sudah segala perit jerih..so, ada hikmah sebalik soalan2 yg banyak tu..hehe..tahniah..

  15. >alhamdulillah ..tahniah…!

  16. >tahniah…mg dapat terus berkhidmat kepada anak bangsa

  17. >syukur alhamdulillah…tahniah yer🙂

  18. >alhamdulillah..teruskan lagi usaha SR…

  19. >tahniah.. slmt b'khidmat..🙂

  20. >alhamdulillah gak dari mommy~ ni amy kan…mommy pun ade bt seloka hati tuk amy..tapi kat seloka hati2;http://mommylavender.blogspot.com/2011/03/pergi-ke-kuala-menangkap-ikan-ikan.html

  21. >tahniah!!!naik pangkat.. naik gaji.. alhamdulillah

  22. >tahniah!!!semoga yg indah2 mnjd milik anda!!!

  23. >Tahniah… buat la sujud syukur…tumpang gembira kwn2 berjaya…:)

  24. >ALHAMDULILLAH! tahniah dik!

  25. >Tahniah ya..selamat berkhidmat dengan penuh dedikasi

  26. >tahniah, sy tgh tgu kptusn lulus induksi, menakutkn

  27. >alhamdulillah (:

  28. >Alhamdulillah syukur..congrate yer dr sy..:)

  29. >Puan Kutu,terima kasih puan…:)

  30. >Alhamdulillah, dh lulus temuduga DG41, kerja dgn ikhlas kerana Allah..moga2 terus murah rezeki

  31. >Alhamdulillah…tahniah AL, akak tumpang gembira..

  32. >alhamdulillah…doakan saya juga🙂

  33. >waahhh..tahniah la yee! bkn senang nk dapat tuh. syukur2..!bulu2 keramat

  34. >wahhhh ..tahniah ya

  35. >salam sekamarrindu,ATEHQSHE…..harap2 cikgu sihat2 selalu…dan dipermudah segala urusan…tahniah untk cikgu juge…:))lama benar sy tak sekodeng blog cikgu nie….bukan ape patah hati..windu nak masuk blog ATEHQSHE sangat2 menebal…pe nk buat,semua tinggal kenangan,banyak info2 berguna kat dlm tu,kisah2 iktibar…jika cikgu sunyi menghadapi hari2 mendatang…sy pulak tak berkesudahan diganggu didalam email hingga keblog…sy tak pernah ganggu kehidupan *dia*…bukan nak merayu simpati….hanya nak berkongsi rase.maaf komen nie leret2 lah pulokk..:))atehqshe,w salam.

  36. >syukur alhamdulillah.. tahniah cikgu!.. (^^,)

  37. >tahniah… syukur alhamdulillah…🙂

  38. >assalamualaikum..tahniah cikgu..semoga cikgu menjadi pendidik yang cemerlang…

  39. >wah.. tahniah2… sy dh dua kali g interview gov.. xdpt2 pon😦

  40. >tahniah..semoga dapat melakukan kerja dgn amanah dan bertanggungjawab..ikhlaslah dalam mendidik..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: