>[ 30/3/2011 ] Ibu lahir bayi ketika buang air besar,bayi masuk kedalam takungan najis

>

Liputan6.com, Jepara: Seorang ibu di Jepara, Jawa Tengah, melahirkan bayi ketika sedang buang air besar, Rabu (30/3). Nanik Nur Azizah, Jepara, tak menyedari ketika itu bayi perempuan ikut keluar dan masuk ke lubang takungan najis sedalam empat meter.

Hampir lima jam warga setempat berusaha bertungkus lumus untuk menyelamatkan bayi malang itu . Bayi malang itu berjaya diselamatkan dan dikejarkan di hospital yang berhampiran..


Ya Allah…selamatkan bayi malang ini, yang kini berada di dalam ICU…

.

17 Responses to “>[ 30/3/2011 ] Ibu lahir bayi ketika buang air besar,bayi masuk kedalam takungan najis”

  1. >aduh…bila da terlalu mudah tuk melahirkan..huhu…bhati2 la ibu2 sekalian…muga dipanjangkan umur baby tu..amin

  2. >alamak kesiannya T__T mcm mana nak tau beza rasa nak beranak ke rasa nak berak T__Towh sy tak patut tanya soalan ni..

  3. >Syukur alhamdulillah..bb tu selamat juga..

  4. >huhuhu…sian…amin selamatkn la…bayi tu…smpai dewasa nti…huhu…dr benda2 tak elok..yg terkini ke ni?

  5. >saya pernah terbayang mase kecik kecik dulu keadaan sebegini berlakuu kepada org mengandung. tak sangka ianya berlaku.MasyaAllah

  6. >belum ajal baby ni.alamak .. lagu samalah dgn entry nihttp://aishahfaisal.blogspot.com/2011/03/seasons-in-sun.html

  7. >cian nyer baby 2…baby 2 ok jgk ker?cian nyer…

  8. >cian nyer baby 2…baby 2 ok jgk ker?cian nyer…

  9. >somoga bayi tersebut selamat… amin.

  10. >hurmmm..mintak2 selamat..kesian dia kecik lg tu

  11. >salam, siannya nengok. tapi tulah, kalau kita nih pregnant n menunggu masa tuk labour, kita kna salu berjga2. nak berak tu boley, tapi kena salu tgk ke arah kemaluan..senentiasa yer..sb takot, bayi akan kuar ngn tahi tu skali..serius~~

  12. >waahh..nnt kat surat beranak tulih.tempat lahir : dlm tandas..

  13. >senangnya beliau bersalin.. btw op baby tuh selamat.. aminn..

  14. >ya Allah,.Allah dh permudahkn die brsalin,tp baby dlm icu,.mdh2an slmt,.smpai cmtu skali ek,..xsnggup nk tgk,.hurmm,.

  15. >senangnya emak tu lahirkan anak.. semoga baby tu selamat🙂

  16. >insyaallah. semuanya baik2 aja😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: