>[ gambar ] cara membuat bunga rose daripada kentang goreng…boleh bagi kat buah hati untuk memujuk kalau merajuk..

>








boleh dicuba kat rumah………

34 Responses to “>[ gambar ] cara membuat bunga rose daripada kentang goreng…boleh bagi kat buah hati untuk memujuk kalau merajuk..”

  1. >wah..kreatif! boleh makan lah ek ros tu kan..

  2. >nmpk mcm senang je tp bila buat nnti msti susah and x jd. heheπŸ˜›

  3. >alaaa… mesti sayang nak makan sbb dah cantik!πŸ™‚

  4. >waa.. bestnye,nk cubalaaa.. msti lbih sedap!

  5. >ala swetnye cikgu.. ^^, macam syg pulak nk makan. hahaha c(:

  6. >sdpnye..nk tryla balik t

  7. >salam =),.hehe,kreatif,.tp sy xnk try,.nnti mmbzir,.huhu,.sbb sukeeeeeeeeeeeeee sgt kntang,syg plak nk bt cmni,.hehe,.tq snggah even sy xupdate,..

  8. >BEST NYATERIMA KSIHsuke sangat!!yesh!nak buat laa…

  9. >XSIA2 FOLODAPAT JUPE ENTRY BEST CAMNI..hehe^^

  10. >comel buleh buat hidangan pengantin nih..

  11. >cantik la,,.. ni bleh mendatangkan duit nie,,

  12. >lau wat hantaran pon oke kan..wee..cantek2..

  13. >ya Allah.. comelnya.. teringin nak makan la..πŸ™‚

  14. >NiCe TuToRiaL!~ LiKe iT MuCH!~ (^_____^)V

  15. >SiS NaD,terima kasih singgah sini….:)

  16. >Amirrah Zawani,boleh buat tuuu…:)

  17. >umUMRA,hehehe..hantaran kwin??..boleh..apa salahnya..

  18. >halila Ibrahim, boleh jualkan….:)..memang tak ada yg buat lagi bisnes ni..

  19. >puanbee,boleh..:)) apa salahnya..

  20. >Erra Kyra,terima kasih folo..:)

  21. >Erra Kyra,buat laaaa..:)

  22. >::CIKNUURUL,memang kreatif cik nurul..:)

  23. >Miss Ran,boleh…apa salahnya…

  24. >aQimie Ceplos,tu la tu..rasa sayang la pulak kan..:

  25. >putryteya,boleh cuba buat….ps tu ajak kwn2 datang makan ..:)

  26. >-hanyaaku-,hahaha.mesti ada tuu..

  27. >ayaa alyy,nmpk je senang tapi leceh juga..

  28. >Siti Nadzirah Zakariah,memang keratif..

  29. >Tak reti bab menghias. Tapi idea ni memang menarik. Two thumbs up!

  30. >kreatif la.siap bole makan lagi.2 in 1.

  31. >gila kentang..nnt nk try la..

  32. >waaa..kreatif..cantik2..buat sndri ke?hehe

  33. >nyum2… i like kentang goreng…

  34. >wahh…btl2 gile kentang nih! haha..sdpnyeeee….n menarik…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: