>Gegar 1 Ribu Blog April Bermula

>

walaupun dalam keadaan line slow….saya nak join juga segmen abg ben ni..
sesiapa yg nak join...klik sini..

37 Responses to “>Gegar 1 Ribu Blog April Bermula”

  1. >saya pon join jugak๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰

  2. >saya pon join jugak๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰

  3. >da join juga๐Ÿ™‚

  4. >hai. singgah dari blog abang Ben.๐Ÿ™‚

  5. >salam ziarah belog..ingat tak entry orang tua kepochi??sy minta maaf kat sini—>http://aida2aku.blogspot.com/2011/04/pabila-blogger-senior-terasa.html

  6. >KASI GEGAR BLOG KAMU!!!!meh kita maen cak2~

  7. >singgah n follow yee..:D

  8. >salam =)selamat join,.,.hehe,.

  9. >dari blog abg ben, sy bwk basikal kayuh2 sampai sini *sila jgn pcaya yg basikal tu* HAHAHA salam perkenalan, mai la blog sy pulak, naik jet pun takpa lagi laju๐Ÿ˜€

  10. >yg ini paling senang… rugi kalau kita tak join kan SK.

  11. >Singgah Sini๐Ÿ˜€ …Gegar Blog 1 Ribu !!!

  12. >Terima kasih sudi ke blog saya dan follow… salam ziarah dan salam perkenalan…

  13. >Mari bersama gegarkan segmen encik ben..ngee

  14. >Mari bersama gegarkan segmen encik ben..ngee

  15. >hai..salam kenal n seronok jadi pembaca baru blog awak…kita dalam group yang sama dalam segmen gegar abg ben…hehe….jom datang jeguk saya..video-video hangat sepanjang ABPBH

  16. >Salam perkenalan, hehhee gegar 1000 blog ni XD!!! terujaa koot!๐Ÿ˜› http://biru-malam.blogspot.com/2011/04/gegar-1-ribu-blog-april-bermula.html

  17. >beta putera negara 1…dtg mnjenguk rakyat jelata…sudikah kiranye tuan hamba menjadi teman sepermainan beta?http://hackerz91.blogspot.com/

  18. >Salam Perkenalan.. Salam Gegar! Jemputla ke teratak saya yang tidak seberapa ini..:)

  19. >salam ..mutiara singgah jenguk geng2 kumpulan 1.. ^___^suke blog ni..truskan berblog neh..mutiara folo kamu ye..kite jd geng jum!

  20. >Terjah dari Blog BA,.. sekumpulan kita dalam kumpulan 1,.. salam perkenalan !!!! meh jengah kita pulak eh, follow me if u like

  21. >Hey ! salam singgah. .nak cuci mata kat sini sat..

  22. >singgah dari belog abg ben…happy blogging!http://geekzster.blogspot.com/

  23. >hai…singgah gegar dr blog BA…๐Ÿ™‚

  24. >Salam gegar 1000 blog..๐Ÿ™‚

  25. >Salam gegaran ;D

  26. >Hi.. group kumpln 10 dtg terjah smbil follow… ;-)Sudi2 la follow blog saya pulak yer… ;-)1st blog :http://ihaveasweetsmile.blogspot.com2nd blog :http://intanberliangacontest.blogspot.com

  27. >pasukan 1 jersi 36 nak gegar padang di sini.golllllllll….

  28. >SaLaM ZiaRaH DaRi SiS… DaTaNG DaRi BLoG aBG BeN… SiS NaK KoTaKaN JaNJi TuK ZiaRaH RaKaN2 BLoGGeRS… RiNDu SuMeR RaKaN2 BLoGGeRS…JoM MeRiaHKaN DooNia BLoG MaLaYSia… (^_____^)V

  29. >Datang ziarah dari ahli kumpulan 5!! :DTerjah jom!: Cik Bambam punya storiTerjah jom!: Belog giler GA & Contest

  30. >hye hye..Assalamualaikum.. ^_^Salam perkenalan.. Shera dari kumpulan 7, datang sini nak gegar blog.. Boleh kan? Hehe..Kalau free, singgah lar blog shera..http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

  31. salam gegar dari kumpulan bonus…jom sama2 kita gegar 1 ribu blog…jom singgah : http://mylovely-fieda.blogspot.com

  32. Misi menggegar blog kumpulan 1http://semanismulut.blogspot.com/2011/04/misi-seorang-blogger-2.htmlJemput ke blogies ku yer๐Ÿ™‚

  33. lewat sampai…tayar kereta api tercabut….=).. dari group 4….

  34. salam ziarah dan salam perkenalan dari saya.. akhirnya saya berjaya follow blog awak.. oleh itu, marilah tinggalkan jejak d blog saya n follow la sekali ek.. apa2pun thanks yaa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: