>jom tengok kereta pakai seluar dalam..[ seksinya..]

>


saya tak pasti kenapa pemilik kereta ini memakai “seluar dalam” kat kereta dia……hanya pemilik kereta ini saja yg tahu….
agak-agak apa motif pemilik kereta ni buat mcm ni..?
sumber: borak kosong

54 Responses to “>jom tengok kereta pakai seluar dalam..[ seksinya..]”

  1. >mungkin dye nak ajak ramai orang buad mcm tuh kowt ..haha😀

  2. >lameeeeeeeeeeee tak datangtah leno idea

  3. >dia nak jadi cam superman…

  4. >alamakseksanyerhuhu

  5. >hahahah…. mana lah dia dapat kain buat spender mcm tu

  6. >salah satu cubaan nak tarik perhatian

  7. >hai SR..hahaha..cane lah leh terpk tuan kete tu ye nk pkai kan suar dlm kt kete dia..hikhik…

  8. >saje la tu nak buat AUTOSHOW…

  9. >bila daya kreativiti mengatasi segalanya…..

  10. >CUN KERETA TU😄

  11. >nak tarik perhatian lelaki … tu pun kalau owner dia pompuan …kalau owner dia lelaki ..mesti nak tarik perhatian pompuan

  12. >gila sex la kot

  13. >weh, gambar "18sx" nih, kahkahkah!

  14. >sexy nyerrrr hihihi

  15. >ad2 jer ragam diorang nk attrack org..kereta tuu nnti boleh la siap pakai pampers….

  16. >agaknye sebb tuannye xpakai kot. HAHA

  17. >agaknye sebb tuannye xpakai kot. HAHA

  18. >dahlah pakaikan G-Stiring!mau pengsan sex mani sebab nampak tiang lampu pun diorg suka inikan pula yg pakai suar dlm he3…..

  19. >sanagtlah seksi.. mcm2 deme ni

  20. >entah2 kete ni untuk bawak pengantin tak,.. takde bunga dan reben, ni pun okeyla

  21. >agaknye tak nak bukak bonet. hihi, tapi comel gila🙂

  22. >kete tak pernah basuh ke

  23. >Hahha..tak de keje betul =.=

  24. >hahhahhha…camne drg leh sarungkan tuh~~

  25. >wow ! pink colour! haha

  26. >kan ke susah nak bukak boot kereta tu nnt…huhu

  27. >manueng,memang susah…entahlah apa motifnya..

  28. >dLa,haha..tu laa..romantis tul laaa..:)

  29. >CintaZulaikha,entahlah puan..mcm mana dia org sarung pun tak tahu..

  30. >Novelgurl,memang..dah tak de keje sangat laa tu…ishh

  31. >Cikgu Den,entahlah cikgu..mcm2 ragam mat saleh ni..

  32. >Nayang Ahmad,comel kadang2 mcm sengal..:))

  33. >ibuintan,hahaha..ya juga laa kit ibu..:)

  34. >Liza @ Adzriel AB,sungguh seksi yg menyeksakan siapa yg melihatnyaa.:))

  35. >||aLeaSaRa||,hahaha..suka komen awak..:)

  36. >cujen,terima kasih singgah sini..

  37. >cik sakdi,hahahha..yg tu tak tau laa sr…

  38. >rruunn-ziza,mcm2 ragam dia orang ni..

  39. >NUR AYNIE,aaah..sangat seksi..:)

  40. >Dinas Aldi,hehehe..ya kak..pic 18sx ni..:))

  41. >mira ellyna,tak laa kot….saja nak tarik perhatian org ramai laa tu agaknya..

  42. >eyna azmi,nak tarik perhatian gadis2 la..tu.pemilik kete tu lelaki ..:)

  43. >Izyan Masri,memang cun…:)

  44. >Norsha,kreativiti yg terlebih..

  45. >dwaty,betul tu…:)

  46. >umUMRA,tak tahulah..mcm mana dia leh terfikir..buat mcm tu..

  47. >~nadyahoney~,yups…betul tu..saja nak tarik perhatian..

  48. >Tasha,hahaha..entah laa…

  49. >Axie04,seksanya…:)

  50. >Sora Rasyido,haha betullll..:)

  51. >aliarosli,terima kasih…sbb ingat lagi kat blog sr ni..

  52. >no_answer,perangai pelik yg mahu tarik perhatian saja kan..:)

  53. >terima kasih atas komen2 sahabat2 di entri ini…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: