>jom tengok kucing yang sangat comel jelir lidah..

>

tengoklah liuk lintuk jalannya..

comelnya kucing ini..jelir lidah
menggambarkan ketika senyum
masih menjelirkan lidahnya
manjanyaa

cantik

tido dalam bakul..aksi yg sungguh comel
kucing yang comel ini namanya ‘baby’….sesiapa yg minat akan kucing pasti teruja dengan gelagat baby ini.
gelagat yang paling best bila baby ini menjelirkan lidahnya…kira mcm nak bergurau senda gitu….best laa kalau dapat kucing mcm ni..
tengoklah gelagat baby yang comel ni….

44 Responses to “>jom tengok kucing yang sangat comel jelir lidah..”

  1. >alamakk comelnyeeee~~~~~~~

  2. >errr,kucing ckgu ke?,.heeee,comel,..tp sy tgk dr jauh jep la,kih3,..

  3. >waahaha..comel giler.gemuk lak tuh hoho~

  4. >jelez dengan kuceng ni ..ia agy comei dr qaseh hehe

  5. >dulu2 penah bela gak kucing, tapi kucing siam @ kampung ja. lain2 x minat sbb x active..

  6. >sangat la comel.. wow.. hahaha

  7. >aza suka sgt kucing….miawww2…baby come laa..

  8. >Err.. lupa nk invite.. meh la baca entry terbaru.. Haruan Makan Anak

  9. >comel … tapi eyna takut nak pegang kucing …

  10. >Aduhh.. Geramnye tengok kucing ni. Tapi sayang, tak penah bela kucing pon.

  11. >mmg comel sgt kucing ni.tapi tak sgka ada juga yg suka makan kucing huwaaa…tadi baca entri di blog lulu caldina..sedih..sedih..

  12. >waaaaaaaaaaaa…comel..huhuhu..nak bela jugak tp housemaTe xsuke kucen yg cumel2 tuh…huhuhuhuhuhuhu…

  13. >sgt kiut…rasa cam nak cubit2 jek..gigit tak rasa2~~

  14. >NI MESTI KUCING PANDAI MENGGODA NI😄

  15. >comel nyerrr~! walaupun sye bukan penggemar kucing huhu~!

  16. >baby… kenapa kau comel sgt.. geram tau tak.. bestnya bela kucing mcm ni🙂

  17. >comel sgt2! suke3~

  18. >comelnye. rasa nak lambung2 je.hehee

  19. >comelnyeeee! nak culik die la!

  20. >dLa,aah sangat comel kan.?

  21. >Cikgu Den,sangat comel…:))

  22. >Siti Zulaiha,terima kasih…:))

  23. >ohh ayu,memang comel ayu..:)

  24. >::SEKILAS KASIH,terima kasih komen..:)

  25. >Amirrah Zawani,memang comel..:))

  26. >NUR AYNIE,tak suka kucing kee..??

  27. >Izyan Masri,:)) mesti pandainyaa..:))

  28. >CintaZulaikha,memang kuit kan..:)

  29. >sharamli,memang comel sha..:))

  30. >OKEdChokelaT,sangat comel kan..:)

  31. >Anitafasha,hahhaa..comel..

  32. >||aLeaSaRa||,ada juga ke yg makannya..? ishhh

  33. >kak.. eyna azmi,nape takut..??:))

  34. >Ayie,akan singgah baca..nanti..

  35. >otteck45,kucing siam pun cantik juga..:))

  36. >Azariah Kamis,memang sangat cumel..:)

  37. >Qaseh dalia adelia,:)))….

  38. >Novelgurl,kucing yg senang hati..tu yg gemuk..:)

  39. >::CIKNUURUL,tak…bukan kucing saya..:)

  40. >azi nur,tak puas tengok…mmmg comel..

  41. >terima kasih atas komen2 para sahabat semua..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: