>[ gambar ] bila pakcik buat lawak……..nak tergelak pun ada..

>

demi keselamatan orang sanggup buat apa saja…pakcik ini begitu menitikberatkan keselamatan handpone nya…..tengoklah sendiri…kalau kena curi lagi tak tahu la nak kata apa…


tabik spring pada pakcik ni…..toing…toing..!

32 Responses to “>[ gambar ] bila pakcik buat lawak……..nak tergelak pun ada..”

  1. >hadoi..camne la nak jawap phone nanti..tak susah lak nak kena buka mangga dulu..kekekeke

  2. >Ntah-ntah dalam tu nset nokia tiga tiga sekupang je HAHA

  3. >haha ntah2 mangga tu lebih mahal dari hanset dia

  4. >haha sakan la pakcik.berapa ribu hp tuh?haha

  5. >hahaha.. nak join tabik spring gak la..toing,toing, toing, toing, toing *sampai penat*miahahahaha

  6. >hahahah…xsanggup la pencuri tu nak curi./.ahah

  7. >wakakakaka….genius tul pakcik ni..pas tu klu tepon berbunyi mau tak sempat angkat sbb nak cr kunci pas tu nak bukak kunci lagi…

  8. >Selamat berkenalan sekamar rindu… Thanks yer kerana sudi follow blog saya. Happy blogging and keep in touch =)

  9. >hahahaha.. tbaek la pakcik nih..!! klau hp kena curik gak xtau la nk ckp ape.. kena gari hp ky sluar la plak kot xpun bwa pondok tepon trus g memane.. nk curik pun xleh.. hahaha

  10. >jenuh kalo ade org call nk cri knci dulu bkak mangga tu. hahaha

  11. >ehehehehhe,.klu kne curi lg,dgn die2 skali la kne curi,.hehe,.lawak tol,.

  12. >AHAHAHA, sapa berani curi.?

  13. >hahaha..kalo hp bunyik, mkn ms nk jwb..sbb kene bkk kunci..leceh je rasenye…heee

  14. >hahaha..kalo hp bunyik, mkn ms nk jwb..sbb kene bkk kunci..leceh je rasenye…heee

  15. >haha… pak cik nie mengingatkan akak pada Mr Bean la…🙂

  16. >salam..kak maira,mr.bean?..hhaa.lawaknyaa..

  17. >deqla manjew,tu la tu..tak fikir laa.semua tu..yg penting keselamatan yg utama..

  18. >Izbeta Shyah,curi sekali dengan pakcik2 tu laa.:))

  19. >:CIKNUURUL,betul..bawa larik ngn pakcik2 tu sekali..haha

  20. >dLa,nya buat kuci mangga tu ilang…parokkkk..:)

  21. >mr.winter,kalau kena curi juga..memang klss laa pencuri tuuu..

  22. >Fizalinolie,selamat berkenalan..terima kasih kerana sudi singgah komen..

  23. >dyea irdina,hahaha..memang bijak…:)

  24. >bunga,pencuri kena fikir byk kali sebelum curikk.

  25. >syuwai,join tabik spring…hahaa.

  26. >Puan Kutu,puan..mesti mahal tuuu..

  27. >iwan de la roc,betul..:)haha

  28. >Saffrina Ropiee,tak tau laaa..:) mesti mahalnya..kalau x tak kan dimangga.

  29. >manggosteen,memang susah..

  30. >terima kasih..atas komen2 di entri ini…..semua komen sangat saya hargai..

  31. hanya pencuri bertaraf mahaguru je boleh mencuri henpon nih~ hahaha

  32. hahahaha…sempoi aaa pak cik nie…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: