>Lelaki sedang rakam gambar perempuan mandi di hospital di tangkap

>

TRIBUNNEWS.COM – Seorang lelaki berusia 40 tahun ditangkap kerana merakam secara diam-diam perempuan yang sedang mandi, ganti baju, dan melakukan aktiviti di bilik mandi. Lelaki Korea Selatan (Korsel) ini melakukannya selama enam tahun.
Lelaki bernama Lee ini ditangkap oleh polis di Gyeongsang Selatan. Lee mengambil gambar dari 1.014 perempuan dari tahun 2005 hingga tahun 2011 di kota Gimhae dan Busan.Dia ini selalu membawa kamera digital ke manapun dia pergi dan kadang-kadang merakam pakaian dalam perempuan.
Polisi menemukan driver eksternal disk dan CD di tempatnya dan disyaki berisi foto dan video yang dirakamnya selama enam tahun. Bahkan, ia pun masih sempat merakam perempuan ketika sedang dirawat di hospital.
Ia dipaksa meninggalkan hospitalketika ia tertangkap ketika sedang merakam perempuan di bilik mandi. Lee memasukkan rakaman itu ke dalam beberapa folder dan memisahkannya berdasarkan aktiviti misalnya “bagian tubuh”, “Seluruh badan”, ataupun “wajah”.
Istri Lee mengaku suaminya suka menonton video porno namun tidak tahu jika sang suami hobi merakam perempuan. Lee berhenti bekerja dan mulai menjual foto-foto itu secara online dan mendapatkan keuntungan sebesar 2.024 dollar AS.

p/s:….mcm dah tak de keje sangat dah ke.. sampai org mandi pun nak dirakam…? gila seks ke apa ni..?

sumber: klik sini


15 Responses to “>Lelaki sedang rakam gambar perempuan mandi di hospital di tangkap”

  1. baru je baca kat borak kosong…

  2. Macam2 kan manusia sepertinya nafsu mereka tidak dapat dikawal lagi. Subhanallah.

  3. gila seks laki ni..hehe..lagu ni fevret abah i.. hehe.🙂

  4. tak rasional…

  5. dah xde kerja lah agaknya… apa lah manusia ni… mcm2 ragam betul…

  6. confirm dah tue gile seks.. ;)macam-macam..ish..

  7. kat toilt hsptl pn leh wat camtu..mkn pelik je dunie nie..ish3x..!

  8. gila seks…pastu siap boleh dpt duit lagi…dahsyat….

  9. mamat ni obses ke psiko nih?? hadoi, camni pon ada!!

  10. hehe,..nsib bkn org Islam,..klu x,sy bunuh!.haha,..

  11. the freakiest men i ever heard….giler ape org tue……wujud gak eh org mcm LEE ni…..

  12. memang gile seks pun tapi dah kahwin . ntah pape jek .

  13. laki nie memang gile. sakit mental agaknya~

  14. hahaha desperate la tuh

  15. gile seks la tue..huh!!~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: