>rindunya….5 hari tak update blog….

>

senja di Tidy Island, Florida, USA
alhamdulillah..petang ini saya sempat update blog…5 hari tak update blog ….wah terasa masa sangat lama…lama sangat..sepanjang blogging sejak 2009 inilah satu jangkamasa yg paling lama tak update…..selalunya setiap hari sekurang-kurangnya 3 atau 4 entri saya update..[ setiap hari mesti update…]
kadang2 diselitkan dengan beberapa puisi, jika tulis puisi saya akan pastikan untuk tulis tidak panjang berjela-jela..cukup 3 baris saja..biar ringkas..
ke mana saya 5 hari tu…? saya sebenarnya tak ke mana-mana, selalu online cuma tidak update saja..terima kasih juga pada sahabat2 saya wp entri dah basi masih ada juga yg singgah dan komen.. terima kasih..
ramai juga sahabat-sahabat saya dari blog lama saya yg singgah komen di sini…semoga ukhwah ini berterus segar dan mekar selama-lamanya..
hidup saya penuh warna warni.. telah melalui pelbagai dugaan silih berganti..lepas satu-satu..namun saya anggap semua ini dugaan Allah SWT pada saya… saya selalu berdoa pada Allah SWT agar diberi kesihatan yang baik, sihat tubuh badan agar dapat… menjaga, menguruskan serta berbakti pada ayahanda saya yg sedang sakit kini…
selesai di rumah tanggungjwab berkisar di sekolah pula.. bulan Januari – April aktiviti ko-kurikulumnya padat dengan pelbagai pertandingan, bola sepak, badminton, bola jaring, sepak takraw dan pelabagai pertadingan ko-akademik lagi memerlukan tahap kesabaran yang tinggi…
Hari ini…saya leraikan rasa rindu di hati…….

27 Responses to “>rindunya….5 hari tak update blog….”

  1. welkom back. Heppi blogging yaa.. (",)

  2. semoga menjadi bl0gger dan cikgu yg hebat..hehe^___^

  3. ptt la lma xnmpak…awt xupdate??

  4. yea , sangat lama tu. hihi.rinduu na baca puisi pemilik blog ni juga🙂

  5. selamat malam SR..ayu pun seminggu cuti kerana kehilangan orang yang disayangi…namun… syukur..kerana sahabat silih berganti beri semangat pada ayu dan family……PS: rindu SR jugak!

  6. salam, rasa pelik bila sr menghilang diri dr alam maya. tercari2 d status sbb takde update terbaru.

  7. akhirnyaaaaaaaaaaa🙂

  8. SaLaM…WaH!~ aYaT YanG PuiTiS!~ (^_____^)VJoM Baca KisaH BeNaR… GoSiP2!~ (^_____^)Vhttp://nadiah-muhammad.blogspot.com/2011/04/oh-kisah-si-tuttt-dan-tuttt.html

  9. pas ni x mahu cuti lama2 tau..windulah…heeee..

  10. bru tau skamar rindu nih cikgu rupenya.. hehe.. welcome back..^^

  11. akrnya update jgk,.hehe,..smg trus dilimpahi kshtan yg baik dn rzki yg melimpah ruah,amin,.

  12. sibuk ye… adat lah tudulukan yang penting

  13. ingat pi honetmoon tadi.. he..he..

  14. Liza @ Adzriel AB,haahah honemoon??….belum lagi…:))..

  15. ibuintan,sibuk..biasalah bu…:) banyak perkara yg perlu diuruskan..

  16. *::CIKNUURUL,selagi ada kudrat…update la kan..tq pada cik nurul.

  17. mr.winter,cikgu yg mengajar tulis baca…:))

  18. ladyzamea,:))) …terima kasih singgah komen sini ladyzamea..

  19. SiS NaD,akan saya singgah nanti…:)

  20. i chenta you,akhirnyaaa….:)

  21. cik chinta,terima kasih…:))

  22. Citarasa Rinduan,kak…terima kasih…masih sudi singgah komen sini..

  23. Nabila Amir,terima kasih…:))

  24. aza,ya….sekarang dah kembali..:)

  25. syuwai,insyaalah…:)

  26. Gen2Merah,terima kasih….:))

  27. salam,sesekali singgah sini, memang terbuai perasaan, moga selalu sihat agar dapat terus memblog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: