>Sebab-sebab Mengapa Gadis Melayu Selalu Kena Rasuk….

>

Kes ini berlaku di ruang pelajar perempuan membasuh kain di sebuah Asrama Puteri.Kebanyakkan yang di rasuk adalah pelajar Melayu dan tidak pernah berlaku kepada pelajar Cina dan India.Dimana salahnya…Kita ikuti percakapan antara seorang bomoh dengan jin…kenapa dia suka merasuk pelajar Melayu saja?

Suatu hari seorang ketua bomoh yang begitu berani hendak berjumpa dengan sekumpulan jin-jin yang berlegar-legar di asrama dan merasuk pelajar-pelajar.
Ketika sampai dia pun membaca mantera.Dia memanggil ketua jin.Lalu ketua jin pun datang dengan menunjukkan wajah yang begitu hodoh dan jijik.Hinggakan ketua bomoh yang berpengalaman pun nak hampir pengsan melihat wajah brutalnya itu.

Tapi ketua bomoh itu menguatkan semangatnya .Lalu ketua bomoh itu bertanya dengan suara yang nyaring dan kuat,menampakkan semangat yang tidak kendur walaupun jin itu menampakkan wajah yang amat mengerikan.

“Mengapa kau rasuk pelajar sekolah ini hah? Jawab!!!. Kenapa Gadis Melayu yang menjadi sasaran kau wahai setan yang di rejam..?”

Dengan menarik nafas yang panjang ketua jin pun menjawab..

“Siapa bilang Gadis Melayu tak menawan..Tak menarik hati,tiada memikat”
“Kalaulah memang, tak mungkin aku tertarik…Kalaulah sungguh ,tak mungkin aku merasuk,”
“Aduhai…….kekekekkkkeeee”

sumber : klik sini..

45 Responses to “>Sebab-sebab Mengapa Gadis Melayu Selalu Kena Rasuk….”

  1. ada2 je bro nilah.tulah pompuan melayu ni comel sangat,sampai jin pun terpikat he3(minta dijauhkan dr gangguan jin dan syaitan amin)

  2. okay fine…tiba2 SR buat lawak tengah2 malam cenggini…memang la kannn…:pGadis melayu cantik2 kan…:)

  3. hahhahahahah, eksited bacesekali jin tue nyanyi dahhhhhhahhahahhaha

  4. hahaha~nak gelak jer bile bace entry nie hihihihi

  5. yes, memang gadis melayu menawan sampai syaitan pun tertawan

  6. kenapa bang ……kenapa? hahhaa. saya ecxited baca, tetiba bawah tu .. haish~ hahhahahaaha. kelakar la.😛

  7. dah pernah baca dah lawak ni…memang lawak…

  8. salam SR..baru aje rasa nak baca dgn serius ..ishh.. tak bleh blah jin tu… uat seram aje kalau btul2 dgr jin tu nyanyi cam tu..

  9. saspens jewp ! but interesting laa !

  10. adeihhh.. terkene gue !!!datang nak menambahkan ilmu la kononnya tadi..tp takpe..hiburan sebelum tido.. hahaha..

  11. haihh,semangat nak baca entri tuh then sempat lagi nyanyi lagu tuhh. Kelakar sunguh🙂

  12. hahaha… ingatkan kenapa la tadi….=P

  13. haha..klakar la…

  14. jin pon berlawak??? *pengsan*

  15. Ahakss… Ingatkan apalah… Mula2 serius nak baca. Hehe..

  16. hehehe..jin tu mmg bengong..

  17. emm .. nak tergelak pun ada ..

  18. emm .. nak tergelak pun ada ..

  19. hahaha.. hampess toll..

  20. adesss..haha…jin pun layan jamal abdillah gak ke??

  21. memang patut kene belasah le jin tuh.. hahahaha

  22. memang patut kene belasah le jin tuh.. hahahaha

  23. hahaha…..lawak la..jin pun pandai nyanyi wooo…

  24. lol…lawak…lawak tak BW to ur blog…harap still dapat keep in touch ya ;-)p

  25. kakakah..nk jugak tahu kenapa gadis melayu je salu kena rasuk..

  26. tipah tertipo ngan tajok entri yang gempak… HuhuhBaru nak menghakis perasaan ingin tahu yang menebal dalam ati ni…Tetbe jin tu nyanyi da… Potong tol.. Huu~

  27. HAHA SR wat lawak plak. iye je ingatkan ape la bapak jin tu cakap. cis tertipu!! HAHA 🙂

  28. cehhhhh! ingatkan pasai pedia tadi haha

  29. serius nak baca…last2 ku tertipu…tapi klakar la lagu jamal abdillah diselit…hehehhehe

  30. waaah title sakan jeee???alamak dah terkena!hee

  31. ceh… buat cuak je…. dah la kat ostel ni ada hesteria.. hoho…

  32. terima kasih follow blog saya, so dgn bngga nya juga sy follow balik blog awak😉

  33. 2 jin melayu kot , that y dy kacau gadis melayu jer . hahaha

  34. hahahaahaaa…sakit perut gelak!

  35. Wehhhh, ingatkan serius rupanya..kahkahkahkahkah!

  36. he he he kelakar dipagi hari yg mendung & sujuk niii he he he

  37. hahaha. lawaklah.

  38. hahaha… Aduhai , sayang ku… lalala

  39. hahaha…. tambah2 gadis melayu yang bertudungkan… lagi menawan

  40. hahaha…aduyaiiii…:p thnx sudi singgah blog sufy..

  41. hahahh??ckgu buat lawak ke jin tu yg buat lawak neh?,.adehhh,..hehehehhehehe,skit prot gelak,.nape sy lmbt bce entri ni??,.huhu,..lawak tol la,.

  42. ahahhahah lawak2!! penat je semangt2 ni nk baca..haha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: