>Gadis jual dara berharga RM218,062

>

LAMAN web Yantra mempamerkan lelongan dara milik pelajar berusia 21 tahun yang hanya mahu dikenali sebagai Noelle.

AMSTERDAM, Belanda – Seorang pelajar berusia 21 tahun dari Belgium yang hanya mahu dikenali sebagai Noelle menjual daranya pada harga 50,000 euro (RM218,062) dalam satu lelongan di internet, lapor sebuah akhbar semalam.

Selepas dua bulan membuat lelongan, dia menerima tawaran daripada seorang pembeli misteri yang bersetuju untuk membeli dara pada harga tersebut.

Dia melelong daranya di laman gadis teman sosial, Yantra yang beribu pejabat di sini.

Gadis itu tidak mahu namanya didedahkan kerana bimbang ibu bapanya akan mengetahui lelongan tersebut.

Pembeli itu akan membawa dia membeli-belah dan makan malam di sebuah restoran yang menjadi pilihan gadis tersebut selain diberikan dokumen pengesahan dara daripada doktor.

Namun, syarat melakukan hubungan seks yang perlu dipatuhi ialah lelaki tersebut perlu memakai kondom.

Pembeli itu juga dibenarkan memiliki laman gadis teman sosial tersebut hanya bagi tempoh 24 jam.

Harga permulaan lelongan itu ialah 5,000 euro (RM21,806).- Agensi

p/s: bila dara menjadi barang dagangan….harga wanita menjadi terlalu murah dan hina….moga tidak berlaku di Malaysia..

sumber: Kosmo online 07hb Mei 2011

22 Responses to “>Gadis jual dara berharga RM218,062”

  1. tu blom kire yg ramai lg bg free2 tu…hurm…sebegitu rendah mereka2 ini meletakkan maruah seorang wanita!

  2. murah sangat tuuu…dara tu anugerah yang tak ternilai..

  3. org2 mcm ni, ape pun yg ada semua nak jual…jual sekali ngan kulit muka, kulit badan, pastu salai kan…buat bbq..

  4. yang bagi free tu xto nk ckp apa.. dunia mcm2 skrg

  5. x thu nk ckp apa..dunia skrg da berbalik kpd zaman jahiliyah.

  6. Jelas di mata betapa dunia yg kian uzur. Duit dan wanita menjadi punca segalanya…..

  7. tatau nak cakap apa bila keinginan lebih mendahului akal.Hmmm…

  8. ape nk jd dgn org zman skrg…hrap2 dlm mlaysia xada lg..

  9. ish3…teruk nye..wat malu perempuan je..😦

  10. susah nk ckp klu mlibatkn al-kaafirun ni,.hurmm,.smoga xde la kwn2 sy cmni,.

  11. ::CIKNUURUL,betul tu cik nurul..dia org mana fikir tentang maruah dan kesucian diri..

  12. Norfidayu,memang memalukan..tapi apa boleh buat…

  13. Amanina Sofea,harap2 tak berlaku di malaysia mcm ni..

  14. dayah SnoW Heuka,memang sangat memalukan…

  15. lemongrassbeam,moga tak berlaku di malaysia..

  16. Kakzakie,kerana duit…semua sanggup lakukan…hatta maruah diri..

  17. Abang Stalker,sukar diterima dek akal yg waras…

  18. Fikri Rais,yg bagi free..memang banyak…

  19. ikatankasihku,apa nak dikatakan lagi..??

  20. abu muaz,tuan, tulah yang berlaku…

  21. ~FaatiNNasreeN~,yg bagi free kat teman lelaki tak dikira lagi..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: