>kembali online…..selepas seminggu berehat

>

seminggu tak update blog..hari ni saya kembli online,
terlalu banyak yg berlaku dalam seminggu ni…
terima kasih pada sahabat-sahabat yg masih singgah dan di sini.. masih belum terlewat lagi untuk saya mengucapkan SELAMAT HARI GURU, pada semua guru …di Malaysia..

31 Responses to “>kembali online…..selepas seminggu berehat”

  1. sr watpe seminggu tu? ceciter, hehe🙂 slamat hari guru!

  2. sama2 kasih.. hhee

  3. ya…….panjang sungguh rehatnya….selamat kembali…

  4. rindu dgn blog ni dan lagu nye…bila klik sini entri masih sama..smlm bila bukak blog ni dia tulis blog sudah ibuang…aikk pelik ni ,pegi pulak dkt ur back up blog kat wordpress ade la plak…dunia blog sekarang dah pening…ade je problemo…

  5. pergh..lama dah xjejak kaki dekat sini..welcome back..

  6. wah…lamanya cuti SR…patutlah x de n3 baru…selamat hari guru ye..hihii

  7. Betul-betul bercuti gamaknyaMembuat persediaan untuk perubahan masa depan ke?….

  8. selamat hari guru cikgu!..ingatkan blog ni dah tak de dah…

  9. you are welcome..;)

  10. selamat ari guru yg paling best buat cik SR…rindu ngn cik SR

  11. selamat kembali online

  12. Ila,terima kasih sudi singgah sini..:)

  13. CintaZulaikha,terima kasih banyak atas ucapan tu…:)

  14. Azree,terima kasih…:)

  15. Faaein Talip Roy,terima kasih atas ucapan tu…** masih ada lagi..:)

  16. Kakzakie,hehe..seminggu je kak..:)

  17. chinta..,terima kasih…..:))

  18. Syafiq Rosli,terima kasih jejak di sini…:)

  19. Eyrique Ettiqazz,blogspot.com ada sikit masalah..tu jadi mcm tu..apapun terima kasih sudi singgah sini..

  20. zul permatang badak,seminggu kira ok…:))

  21. hani@debumelukut,terima kasih puan…singgah komen sini..

  22. zacky ~786~,terima kasih..:)

  23. cik sakdi,releks saja cik sakdi..:)

  24. selamat kembali sayang

  25. wsalam,..sihat je,.alhmdulillah,.hehe,..wahh,lamenyer ckgu bercuti???,..waaa,best2,..hri gru dh smbut?,.msti bz kt skolah kn,.hehe,.sy pon bru jgk update tu,huhu,..smoga ckgu shat sntiase,.

  26. suke baca blog awak ….

  27. Zafina,terima kasih….:))

  28. ::CIKNUURUL,sr pun perlu rehat..terima pada cik nurul yg sudi singgah komen di sini…:)

  29. salam tanpa nama,terima kasih…:))

  30. patut la lama tak nampak sr…cuti rupanya….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: