>[ gambar ] Cara-cara seorang gadis menipu agar punggungnya nampak tegang…

>




Inilah cara sesetengah wanita menipu agar punggung
mereka kelihatan tegang @ mantop….

kat Malaysia ada juga ke yg buat mcm ni??

21 Responses to “>[ gambar ] Cara-cara seorang gadis menipu agar punggungnya nampak tegang…”

  1. saje je nak buat tarikan.. xtakut kena rape ke ek.. huhu

  2. ahakss macam tu eh,. agak2 ziana zain nye punggung mesti dia letak pad kan ?

  3. jalan2 terjatuh pulak benda alah tuh.. lenggang sakan sgt kan..

  4. Macam2 orang sekarang ni.

  5. Macam2 orang sekarang ni.Kalau free, jemputlah ambik kad hari guru di blog saya yer.

  6. buat apalah buat semua tu…hanya kecantikan sementara..tak de maknanya…

  7. kalau dah leper. leper jugak lah kan..HAHAHAH !

  8. xde keje la spe yg nk try buat tuh,.huhu,..

  9. hahaha… seluar kena ketat…. kang melorot.. kantoi…..

  10. Bagi orang cuci mata je…kalau ada yang dapat tackle, pasti akan kecewa. lebih baik jujur je kan.

  11. seriusly lawak..hihihi

  12. ntah apa2 je kan???bersyukurlah dgn apa yg ada…

  13. keje nak menipu je. hehehe

  14. Bersyukur dgn apa yg ada…kecantikan luaran hanya sementara.

  15. heeeeeeeeeeee…tak sanggup nak tunjuk

  16. Salam encik SR,tak sangka ade jugak kes ginikesian gadis tudie tak yakin dengan dirinya sendirikesian kesianerm…by the wayrasanye gadis malaysia tak macam tu kotbuat work out je cukupdapatlah hasilnyekalau sungguh2🙂

  17. Panas Berapi !! Meletop-Letop… Bakal Meledak Tak Lama Lagi !!Pendapatan Pasif (Tanpa Menaja) RM 9837 Setiap Bulan !!http://sway2u.blogspot.com012-571 2456

  18. Hmmm…bergantunglah pada apa matlamat kita hidup di dunia ni…

  19. he3..demi tuk tarik perhatian, pe2 pun blh di buat kan?

  20. ada juga org buat mcm tu.. tp jenis kusyen la.. nampak mantap.. haha

  21. salam SR,Lama benar sy tak singgah dan bertanya khbar …cikgu sihat?klw mantops gitu untk tatapan suami ok..klw untk tatapan mata2 lelaki yang gatai..i" dont like…kekeke

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: