>malam ni baru boleh update blog…

>

dah agak lama tak update blog….apa boleh buat, kesibukan yg melanda.., kesibukan dengan tanggungjawb yang diamanahkan…memang kalau boleh, setiap hari nak update..
hari ni seharian di PD, di Politeknik PD, kerana ada Program Bersama Kementerian Pelajaran, semua guru-guru di Negeri Sembilan dan Melaka, berkumpul di Dewan Wawasan..
terima kasih pada sahabat2 yg masih ingat dan singgah blog ni..wp dah lama SR tak update..

15 Responses to “>malam ni baru boleh update blog…”

  1. begitu lah kita, ada masa sibuk..tunggu nak baca puisi baru.

  2. takpa..cuti sekolah nanti boleh update habis-habisan..=)

  3. SRselamat malam..ayu memahami saat ini… lagilah pekerjaan SR yang membataskan segalanya,utamakan yang penting ya,…PS: kerana kita sama2 ada tangungjawab masing2

  4. happy belated teacher's day sr..sorry lambt wish..:))dah lama xcomment kat cni..same goes with u, busy dengan hidup dan kemunculan perkara2 berkaitan yang tak pernah susut dalam hidup…

  5. lama jugak cik SR tak update…rindu tauuuuu…

  6. selamat mengupdate kembali.🙂

  7. sukses selalu🙂

  8. biasa la org bz kan… huhu

  9. best nyer pergi pd….terbyg2, dpn politeknik tu ada pantai…dekat dgn pasar tani, dekat ngan sekolah dulu…sek.keb.panglima adnan….huhu rindunyer PD….

  10. aha..selesaikan mana yg penting dulu..:)teringat masa belajar kat poli PD dulu..mesti dah byk perubahan..emmm

  11. budak2 ngah exam. cuti skola bz menanda pulak. hehe

  12. Selamat bercuti sekolah..Bulih rehat2 jap..🙂

  13. xpe2 time cuti sekolah nanti..pulun habis2an…hukhukhuk rindu ngan n3 SR

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: