>bila ada orang yang teringat pada Anaklaut, hati saya jadi terharu …

>

sebenarnya pagi ni…seperti biasa dalam tengah dok membaca komen-komen sahabat di blog, saya tertarik satu komen, dari Faaein Talip Roy bila dia menyebut perkataan “Anaklaut” Hati kecil saya sekali lagi terusik.. Faaein adalah seorang blogger di blog saya Anaklaut.. di blog itulah banyak kenangan manis pahit terukir…dan yg paling pahit pun banyak..terima kasih Faaein ( atau Faarihin). .. atas perkara2 yang tak dapat dielakkan blog tersebut terpaksa dipadam…..
terima kasih pada sahabat2 yang masih ingat pada anaklaut..

Faaein Talip Roy berkata…

puisi anak laut memang best2 aje di baca… rindulah plak dengan blog itu..


24 Responses to “>bila ada orang yang teringat pada Anaklaut, hati saya jadi terharu …”

  1. teringat juga pada blog anaklaut…. kenapa die menghilang ?

  2. ape url blog tu..give me,nak godek2…

  3. buku anak laut bukan antalogi cerpen skolah tingkatan 4 ker?? mmg sgt rindu kannya..

  4. kisah kenangan di anaklaut terasa baru semalam ditinggalkan..di sini kita bertemu..terima kasih segalanya..

  5. Selamat bercuti SR… moga ceriakenapa skarang banyak blog yg terpaksa ditutup.. ada problem apa sebenarnya?

  6. anak laut….hmmmm….

  7. membaca bait-bait puisi anak laut kadangkala membuatkan saya berada dia satu alam fantasi yang berbeda-beda..kadang-kadang seperti berada dalam satu pelayaran di tengah-tengah lautan yang luas..memang sesuailah dengan nama anak laut tu..hehehe.. thank's for this entry.. membuatkan saya pula yang terharu… -__-

  8. anak laut???macam cerpen masa sekolah menengah dulu je???tapi ingat2 lupa…sape anak laut tu

  9. salam sekamarrindu,Ape khabar cikgu hari nie? semoga sihat selalu dan tabah menempohi hari2 mendatang…bercakap pasal ANAKLAUT…klw tak silap saya pernah masuk,tapi tak sempat nak bc,sebb mase tu lain slow..:))tq, kerana sekamarrindu maseh tak buang blog ATEHQSHE kat dalam nie…terharu saya.mula2 dulu hidup saya tak keruan..asyik meracau2,sebab tak dpt nk mask ATEHQSHE…disebabkan ade yg berniat tak baik,DLM blog tu.Tapi sekarang dh tenang sikit,tapi tulah bila masuk blog sekamarrindu nie..terpandang nama ATEHQSHE >>>Dengan rase berat hari,saya izinkan sekamarrindu DELETE …ATEHQSHE!!buat apekan?blog tu dah tak wujud>> buang ler,saya tak marah (dlm hati berat hihihi)maaf SR..terover suda komen …maafkan saya,lepas *dendam* lama bebeno sy tak komen kat sini…D))TERIMA KASEH,

  10. dlu time skola slalu bca..

  11. salam..blog anaklaut berbeza dgn blog skrg ni….saya suka blog anaklaut yg dulu

  12. teringat sy pada sajak anak laut..sajak yg betul-betul menyentuh kalbu sy suatu ketika dlu di alam skolah menengah..mengajar erti sebuah khidupan..n harapan…=)

  13. Noor Azizan,komsas anaklaut kan?…

  14. fadzilah,adalah sikit perbezaan…cikgu..

  15. Amanina Sofea,:)) semua bacakan?

  16. ATEHQSHE,saya sihat2 saja..tq bertanya khabar..tak apa..biarkan saja link awak ada di link saya…

  17. chinta…,mcm je…:))

  18. Faaein Talip Roy,janganlah kata mcm tu faaein…:)

  19. daddyzkool,anak laut yg kini tinggal kenangan..

  20. ibuintan,mungkin ada sedikit masalah ibuintan…

  21. tanpa nama,memang banyak kenangan…pahit manis terangkum di dalam nya..anaklaut..

  22. CintaZulaikha,rindu…? bacalah kembali..:)

  23. Eyrique Ettiqazz,dah takde dah…

  24. k_Own,tq..kerana masih ingat…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: