>Wanita ni selamba berjalan tanpa pakaian

>

GUANGZHOU – Seorang perempuan muda membikinkan orang ramai kelam kabut di jalanan di Guangzhou, China Selatan. Perempuan tersebut berjalan kaki dengan tanpa pakaian sehelai pun.

Perempuan yang dalam likungan 20 tahunan tersebut terakam kamera CCTV sedang berjalan kaki di sisi-sisi jalan daerah Ghuang Zhou.

Perempuan tersebut tidak berhenti melangkahkan kakinya hingga dia memasuki sebuah hospital bernama Zhongshan. Di sana seorang jrurawat memberikannya pakaian.

Hingga berita ini dikutip dari Orange, polis masih menyiasat perempuan tersebut.

p/s….mungkin ada masalah kesihatan kot….

14 Responses to “>Wanita ni selamba berjalan tanpa pakaian”

  1. biar betul???? xde orang wat pape ke sampai dlm hospital baru bg pakaian??? mungkin sakit kot

  2. err. saket mental kot. ;p

  3. lupa makan ubat ni….

  4. tak waras la ni..kesian..

  5. tapi ok la kan .. dia tau jalan p hospital.. agaknya kelamkabut opiment kot …hahahaha

  6. OMA !! harap situasi ni xda di msia

  7. uiyooooo……

  8. apakahhhhhhhhh…gilo kapo??

  9. baju dye kene curik kot

  10. dye nk kua bli pakaian la tue agkny..

  11. gile betul… lelaki suka lah tu

  12. sy minat music blogger ini ,sila email nama music ni bg i ? tqvm…joankee@hotmail.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: