>bila ada orang bodoh bercakap pasal facebook..

>

dalam dunia siber ni mcm-mcm kita boleh jumpa.. ada perangai mcm tak sekolah pun ada… sedangkan berpendidikan tinggi..tapi perangai mcm budak tadika..memalukan bangsa saja..
ini kisah pasal facebook….
bila kamu add dan aku tak approve…nak bising2 pulak..
jenis apa kamu ni?
adalah sebabnya aku tak approve..
ni tidak tuduh-tuduh mcm2..
kena jagalah hati orang lain juga..
sebelum buat sesuatu kena berfikir dulu…jangan pakai sedap mulut saja..
kalau aku ckp kamu ni bodoh kau marah..

30 Responses to “>bila ada orang bodoh bercakap pasal facebook..”

  1. 🙂 kalau ada org mcm tu block je dia… abis cite…

  2. sbr sbr. hehe

  3. amnai takdop fb… huhuhuh🙂 biasa lah tu, dgr juuga kawan2 cter pasal ni.. ak approve pun nak bising2..

  4. ada saja manusia yg pelik2 dlm fesbuk ni kna…hurm sabar lah sekamar rindu mybe org tu sakit mental kot

  5. berfikir tanpa berkata2 itu daah biasa kan? akhirnya memakan diri

  6. eh tapi kan, mane ek fb SR? dulu rasanye kite ada jd fren kan, tp da ghaib. huhu

  7. eh tapi kan, mane ek fb SR? dulu rasanye kite ada jd fren kan, tp da ghaib. huhu

  8. salam,.,ya Allah,.ni marah sngguh ni,.bwk brtenang ye,.dh2,off dlu fb tu,.g amik air,mnum,.xpon,amik wdhuk,.hehe,.trik napas dlm2 pon boleh,.hehe,.slmt mlm ckgu,.:)

  9. manusia.. da lumrah idup.. sbar jek yek..^^

  10. betul bodoh! mana boleh paksa paksa tuan tanah kan..facebook akak hanya untuk kaum kerabat dan sahabat rapat saja..no strangers or new faces.

  11. biasala tu .. saya pun kadang2 removed orang jugak kalau rasa bengang… haha…

  12. haihhhh..ada juga org mcm tu..terpulanglah kita nak approve atau tak..pelik sungguh..

  13. salam n selamat pagiii..macam2 perangai org yg kita temui setiap hari..dan begitulah cara penulisannya..walau tdk bertemu..kita dpt menghidu budibahasanya..

  14. biasalah tu..kat dunia ni memang ramai orang kurang cerdik

  15. ader jgk jenis, slagi kite tak approve, slagi tu dier duk add… xpaham dgn karenah mnusia cam nie.

  16. hehehehe pernah jugak kene cenggitu. Tak yah layan la cekgu yea eh lame dah tak tanye kabar cekgu sihat? hehehe

  17. betul! kite ade hak jugak nak kwan dengan sape kan..

  18. uit….macam marah je SR ni…xpernah tengok ayat2 marah dari SR…biasa ayat jiwang je..hehhe…sabar ye wahai SR…

  19. hahaha.. yg itu mmg bodoh !

  20. sabar jela en. SR dengan orang yg macam tu..myra pun pernah kena jugak..tak tahu lah apa problem org tu..

  21. suka hati kita la nak approve ke x

  22. kita ada hak nak approve atau tak. sebab tu facebook wujudkan request.. demi privasi. lagi2 dapat dek org yg kecoh n tak berapa rasional. haish. mcm2 masalah

  23. klu add tapi skdr memnuhkan frenzlist pon tak guna jugak~~sabor je la cik SR

  24. putus kawan / putus cinta / bercerai / mati / bunuh / bankrup macam2 kes disebabkan oleh FB.. Bukan semua org bleh selamber2 add.. kl xde kena mengena.. nk buat apa add..Roadblock Bersih 2.0

  25. As-salam SR…marahkan sape ni? rileks2.. bawak2 bertenang.. hehehe..

  26. saya pun ada yang mengata mcm ni. sabar je la manusia tak lari dgn perangai2 mcm ni..

  27. ramai yang luahkan perasaan tanpa fikir apa2 kat fb tu.

  28. sabar jela..jgn marah2, xhensemla kalo marah2 =)

  29. kau sediakn kamar tuk labuhkan rindumu..andai kapan rindumu terhenti,kirimlah kad kawin jemput ku nanti..hehesaba la abe weh..biaso la manusio,kito pom manusio..xleh puaskn hati semuo,janji abe bahgio..add la sayo deh!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: