Dua Remaja 13 Tahun Melakukan Seks Di Sekolah



TRIBUNNEWS.COM – Dua remaja lelaki dan perempuan dipecat daripada sekolah kerana diangkap melakukan hubungan seks di dalam kawasan sekolah mereka di Bedales School di England.. Demikian dilapor The Sun, Rabu (20/7/2011).

Dua remaja masing-masing berusia 13 tahun itu diarahkan balik ke rumah mereka dari sekolah yang biaya tahunannya mencapai 30 ribu poundsterling dengan alasan melakukan aksi seksual yang tak bertanggung jawab.

Kedua remaja itu meminum wiski dari kedai Waitrose sebelum melakukan hubungan tersebut. “Ada ketakutan dari orang tua mengenai bahaya dan mengapa hal ini terjadi,” demikian diungkapkan seorang sumber.

Ini merupakan sekolah ternama dan sejumlah nama hebat pernah bersekolah disini seperti penyanyi Lily Allen . Aktor kenamaan Daniel Day-Lews dan model Sophie Dahl juga pernah menimba ilmu di sekolah tersebut.

Juru cakap dari sekolah yang berlokasi di Petersfield, Hants, Inggris mengatakan aksi ini menunjukkan sebuah masalah serius terutama sekolah itu menerapkan standard yang tinggi. Ini merupakan sekolah berasrama dan yang ternama di England

sumber:


http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/3704677/Boy-and-girl-13-expelled-for-romp-at-posh-Bedales-school.html

7 Responses to “Dua Remaja 13 Tahun Melakukan Seks Di Sekolah”

  1. iskhhh, nauzubillah…tpi sib baik di oversea…. but too bad, kat msai pun dgr ada kes cam ni…adehhhh,sedih nyaaaa

  2. adohai.. lagi muda.. budak2 sekarang..

  3. da klu yg tua da ngajar..umur 13thn da x virgin.normal la tu bg diorg.yg slhnya bt kt skola.

  4. hurmm…x heran sgt kalo pelajar skolah dr luar negara…kalo yg dlm negara mmg hentam abis la!!! hikhik

  5. Budak budak sekarang…

  6. budak2 pon dah spoil

  7. ish ish, muda lagi tuu .nasib baik kt luar negara .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: