Pelajar Perempuan Dijemput Oleh Ayahnya Dengan Helikopter..[ hebat..]

Sebuah helikopter mendarat di halaman kampus Deshou daerah Shandong. Seorang wanita dari pelajar di sekolah tersebut berlari ke helikopter dan terbang bersamanya.
Apakah ini tanda dari kapiltas di China sudah sedemikian kayanya sampai mahasiswi tersebut dijemput oleh helikopter? Ternyata si mahasiswi tersebut dipanggil oleh ayahnya setelah mengikuti ujian di kampus.

15 Responses to “Pelajar Perempuan Dijemput Oleh Ayahnya Dengan Helikopter..[ hebat..]”

  1. sampai macam tu sekali? hm..tak tahu nak kata apa..

  2. first time dgr pelajar kena jemput naik helikopter… mmg kaya betul ni…

  3. waa memang betoi2 kaya nie.. :0

  4. emergency kot..naik cepat naik lah heli

  5. wow! sgt hebat!

  6. Salam. berkunjung kembali ke blog SR dan follow kembali blog awak. Mengenai entri ni, mak aih….dahsat tol. HEHEHE

  7. tu dah level kaya terlebih. huhuhu

  8. kayala bapak budak tu…

  9. pade dia helikopter tu standard moto kapcai kot. huhu

  10. billionair tu!!

  11. BESTNYER……kalau ade orang amik saye naik helikopter waktu balik kan best…taklah jem..huh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: