[ gambar ] Ibu anjing bunuh diri selepas kesemua anaknya mati.. [ sungguh tragis]

Ini cerita sungguh tragis, tentang seekor anjing yang diduga kecewa. Beberapa hari setelah melahirkan dan menemukan anak-anaknya mati, seekor anjing betina dikhabarkan bunuh diri dengan cara melompat dari gedung di kota Xinyi, daerah Guandong, China.

Bahkan, warga setempat juga mengetahui, semenjak anak-anaknya mati, anjing itu tidak lalu makan. Apa pun menunya, dia selalu menolak. Anjing itu kemudian menaiki sebuah bangunan. Dan, saat malam sepi, anjing itu segera terjun dari bangunan tersebut. Tidak diperolehi berita berapa ekor anak yang dilahirkan anjing itu, begitu juga dari jenis apa anjing itu.


sumber: klik sini

26 Responses to “[ gambar ] Ibu anjing bunuh diri selepas kesemua anaknya mati.. [ sungguh tragis]”

  1. alahai sadis…

  2. binatang pun tahu sayangkan anak,manusia pulak ada anak,dibuang2…alahai

  3. ibu manusia sanggup bunuh anak sendiri…malu kat anjing!

  4. kesiannya😦

  5. sangat sadis..tapi jangan tiru aksi ini:)

  6. Binatang pon sedih kalo ilang anak..tapi skung ni sesuke je buang nak

  7. binatang pon syg anak…erm..sygnye tgok anjing tuh. cantek..kenape tuan die tanak pujok die betul2..haih..

  8. kalau betul la seperti apa yg d ceritakan….anjing pun tahu syg anak, mcm mn pula kita yg bergelar MANUSIA?

  9. siannyaaaaaa…tgk, anjing pon tau sayang aanak…ke mmg anjing tu terjatuh…humm, ntahlah~~

  10. Sedihnya umi … kenapa die bunuh diri .. huhuhu … cian bobby.

  11. erm….sedihnya. betul orang kata, haiwan pun sayangkan anak.. ni lah buktinya..

  12. ChekNin,memang menyedihkan kan..ibu yang kecewa mcm nilah.

  13. My Life's Journey,mungkin dia tak dapat terima anaknya mati..

  14. CintaZulaikha,memang kesian….

  15. ani,spt yg dikutip berita..mcm tulah..

  16. Raden,memang..kadang2 binatang terbukti lebih sayangkan anak berbanding manusia//

  17. Pak Pis,betul tu..binatang pun sayang dan rasa kehilangan..bila anak tak ada.

  18. si para para,memang sadis….

  19. cik tikah,sangat kesian kan?

  20. hani@debumelukut,entalah kak…mcm2 dunia akhor zaman ni..

  21. Akak,binatang pun sayang..

  22. mawarseri,sungguh sadis…dan ngeri..

  23. salam,sy suker entry nih…bleh amek n tempek ek…kredit kat sekamar rindu jugak…http://risingsunawakenmoon.blogspot.com/2011/08/erti-kasih-sayang.html

  24. binatang pon pandai sayang anak .

  25. binatang pun sedih anak mati..manusia yang buang anak ni, takde hati perut? ish3..kesian anjing tu😦

  26. manusia tewas dengan sifat seekor anjing . orang yg membuang bayi lebih binatang daripada anjing yg sememangnya binatang.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: