Inilah budak berumur 10 tahun yang menjual neneknya sendiri di internet

Essex – Seorang gadis kecil di UK membuat luapan kemarahan kerana sudah menjual neneknya sendiri di laman lelongan eBay. Di internet, gadis berusia 10 tahun bernama Zoe Pemberton menawarkan neneknya, Marian Goddal berusia 61 tahun.
Tidak lupa Zoe mendedahkan apa jenis sifat-sifat nenek. Sebagai contoh nenek nya yang acapkali mengganggu dan sering merengek, tetapi lebih dari itu, sikapnya juga sangat menyeronokkan.
Ternyata bahawa selepas paparan di eBay, banyak peminat nenek dan. Malah tawaran tertinggi £ 20.000 sebelum ia disekat lelongan eBay kontroversi.
Saya sedang duduk dan menonton televisyen dan dia terus meminta saya untuk melakukan perkara-perkara seperti membuat dia minum. Kemudian apabila bermain laptop, datang idea untuk menjual nenek saya melalui di eBay, “kata Zoe yang tinggal di Essex dengan rasa tidak bersalah.

Zoe berkata dia benar-benar tidak mahu menjual neneknya, tetapi hanya mencari orang-orang yang mahu menjaganya. Itu benar-benar manis, “Thomas berkata seperti yang dipetik oleh UK Express,
Sejurus selepas siaran, pihak eBay memblokir lelongan tersebut Kerana mereka mempunyai dasar yang melarang akses perdagangan pada manusia.

9 Responses to “Inilah budak berumur 10 tahun yang menjual neneknya sendiri di internet”

  1. uik. kecik2 lagi dah b'fikiran cmni. duniawi.

  2. advanced benor budak sekarang.😉

  3. x syg nenek ke adek oi,aku sendiri syg nenek aku…

  4. this is what happend when u dont teach ur children what to 'do' and 'dont' when on the line

  5. sok nenek die pulak jual die

  6. bebdk…dier orangkn x suka disuro-suro bagai ni…itu yg kuar idea nk jual nenek sendiri tu…

  7. mak ai….mungkin la betul jugak die ckp tu..die cume nak cri org leh jage nenek die..pasal die nk tgok tv xleh…adeh…. budak ni kecik2 da pandai ebay bagai..MS pun x pnah masuk ebay..huhu

  8. cucu yang dalam tekanan..nenek nakal …tu yang nak dijual neneknye tu…hahahha

  9. susah laa idop , klaua nenek sendiri pon nk dijualnya .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: