hati-hati memakai t’shirt jangan jadi mcm dalam gambar ni..

kena berhati2 juga kan pilih baju tu..

jangan pakai belasah je..

tak pasal2 orang yb baca di baju tu fikir lain…

siapa yg malu..??

63 Responses to “hati-hati memakai t’shirt jangan jadi mcm dalam gambar ni..”

  1. ni mesti baju awek dia ker, adik pompuan dia ke yang dia belasah sarung ni..hehehe

  2. heheemalu sudah situ ngeee =D

  3. hahaha comel😀

  4. tu la psal. orang ingat gay pulak -,-

  5. hahaaaa..dia pon tak perasan kot🙂

  6. haha..lawak.lawak=)

  7. hahaha tak pasal2 smeua org nanti takut duk sebelah budak ni.kdg2 beli baju jgn suka sgt color dan jenama,tgk2 jugak tulisan kat t-shirt tu adiehhhh!!!

  8. hahahaha….lawak!

  9. haha . dua2 wat muke steady . cayalah !

  10. orang tu tersalah beli baju lah kot😀

  11. orang tu tersalah beli baju lah kot😀

  12. thanks, follow sini jugak🙂

  13. hahhha..bju kakak dia ke tu??

  14. hahaha.lawak betul😉

  15. oppss hahaha!

  16. baju dah jadi macam papan tanda

  17. heheheh….besar kemaluan tu…!

  18. hihih.. kelaka ke..😛

  19. harharhar…main pakai ja..apakah??

  20. huhuhu…XDp/s:- ken hati2 pilih baju…

  21. hahahha dah la laki yg pki~

  22. hahaha.. tulahhh.. lain kali pilih tshirt yg sesuai sikit.. kan dah jadi gay.. haha

  23. Pandai SR buat entri .. sekurang kurangnya terhibur hati umi yang terluka ni🙂.. selamat berbuka SR🙂.

  24. Salam perkenalan..Nasib baik budak yg pakai… cuba kalau orang tua, sah orang sekeliling pandang semacam..hehe

  25. hahaha..baju perempuan ke dia pakai tu?

  26. Azie Azman,hahaha..baju perempuan dia pakai..mcm lawak je kan.:))

  27. Nida,org tua pakai jadi tumpuan la kan..:))

  28. My Life's Journey,entri yg biasa2 saja…terima kasih komen..:))

  29. liya alia,kena tengok juga baju yg mana sesuai, dan mana yg tak..betul tak?

  30. Saiazuan,hehehhehe..:))

  31. tuan abu muaz,sekali sekala..tak pe kan?:))

  32. Qaseh dalia adelia,ada sedikit lucu…:)) lawak bulan ramadahan tak pe kan??

  33. Terbang Bersamaku,memang kena hati2….:)

  34. CintaZulaikha,pakai main hentam saja..pasti malu jadinya//

  35. ♥ cik_farah ♥,hehehhe…lucu ek?..haha

  36. nahmy,terima kasih komen sini..

  37. cikguden,hehhehe..dah jadi mcm papan tanda..siap ada anak panah lagi..

  38. heheh. mentaliti masyarakat kita akan fikir 'boyfriend' adalah pakwe/cowok. tk leh nk slhkn sesipe la kan psl pemikiran depa. itu pon yg t'lntas difikiran stiap org bile bace. tp boyfriend maksud kat situ "kawan lelaki" maybe la kan. huhu.🙂

  39. Asyieq-iN Rkey,hehe..lawak di hari puasa tak pe la kan..:)

  40. Adibah Jumali,haha..lawak sengal2 ubi tak pe..:))

  41. NadiRah,baju kakak dia la tuu..terambik lelaki tu pakai..

  42. zulaikhanurwanazam,terima kasih juga singgah komen di sini..

  43. zulaikhanurwanazam,tersalah pakai baju kak dia tuuu

  44. Eykin Bakri,yg di sebelah dia tu tak bersalah..hehe..

  45. sue-sama,memang lawak…dan menghiburkan sikit hati di bulan pose. ni.

  46. ||aLeaSaRa||,hahahhaa…betul2…:))

  47. -misz zela-,memang lawak..:))

  48. Adylia Qarissa,memang tak perasan tuuu

  49. salwaismail,hahhahaha..tu laaa

  50. cik sakdi,sungguh comel dan kadang2 rasa mcm lucu…..

  51. farah hanim,mcm malu..))

  52. ikatankasihku,kena berhati2 kan…ni tak pakai rembat saja..mana boleh..

  53. cx's,mcm2 tulah..msayarakat kita akan buat kesimpulan apa yg dia orang namapak…tq singgah komen di sini..

  54. hik2..sekali tengok lucu pm ad..x pasal2 kn jd bahan ejekan orang kt luar..adoy laa

  55. sy xjumpa shoutbox…salam ziarah…saya kabar baik..anda?🙂

  56. sue-sama,memang tak ada shoutbox pun….tq singgah komen sini…

  57. Yanaa,hehhee..memang agak lucu..:)

  58. x's,itulah mentaliti masyarakat kita..

  59. hahaha terbaik btl gambar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: