Sepasang kekasih sedang asyik bercumbu..tak sedar air laut pasang..[ hampir -hampir lemas]

NORTH EAST – Malangnya sepasang kekasih dari Australia yang sedang menikmati percutian mereka ke Lindisfarnce, Inggris kerana mereka salah memperkirakan bila air laut akan pasang.

Lindisfarnce adalah suatu daratan cantik yang berada di pinggir pantai Northumberland, Inggris. Di sana terdapat sebuah castle yang berdiri kukuh di dataran yang lebih tinggi di hamparan wilayah tersebut.

Sepasang kekasih dari Australia ini ketika itu sedang bercumbu di dalam sebuah kereta Namun sayangnya mereka salah memperhitungkan waktu untuk segera beranjak dari tempat itu sebelum air laut pasang.

Akhirnya mereka dapat segera menjauh dari wilayah yang unik itu dengan kereta mereka mengapung dengan ketinggian sekira 300 meter.

Untungnya, mereka boleh diselamatkan oleh pasukan penyelamat.

“Pemandu nampaknya tidak menyedari tentang bahaya yang akan mendatangi mereka. Mereka hanyut dengan kereta hingga ke Laut Utara,” kata ujar Ian clayton, salah seorang daripada pasukan penyelamat, sebagaimana dilapor Dailymail, I

22 Responses to “Sepasang kekasih sedang asyik bercumbu..tak sedar air laut pasang..[ hampir -hampir lemas]”

  1. eheh kalu lemas tu sia sia je. xkan xperasan. huhu

  2. eh..tak masuk pulak air kt dalam kereta tu ek? hehe..macam-macam..

  3. apa2 pun benda pun biarlah bertempat..

  4. perghhh…bahaya giler…kyusuk sgt…sampai xsedar…. >.<memalukan…

  5. pelik .pegii buat keja kt tgh laot tu knpa .HAHA .

  6. Huhu…mcm ni pon ada juga…

  7. err terlampau menikmati mungkin😀

  8. xnk pakai heels..baik pakai wedges.lg best n x sakit kaki plus dpt ilusi tggi lmpai..hihi

  9. hanyut dlm percintaan namenyerrr

  10. manusia akhir zaman mg pelik…

  11. simanis,memang pelik …

  12. Mdm Biar Betul,bukan setakat hanyut lagi tuu..hampir2 lemas dalam gelora percintaaan..hehe

  13. Ubi Kentang,terima kasih singgah komen..

  14. ♥ cik_farah ♥,begitu asyik..:)

  15. Bunga Layu,\nikamt yg penuh noda..

  16. ♥hamirahalim♥,tak sedar….air pasang..

  17. AwieKashi,memalukan..hehe

  18. si para para,hehe..betul2 bro..

  19. Azie Azman,bila dah asyik dalam arus asmara dah tak ingat dah..hehe

  20. cik sakdi,memang sia2 cik sakdi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: