Inilah buah tembikai yang boleh dibeli khas nak pujuk isteri yang sedang merajuk..


Inilah tembikai dari negara Jepun berbentuk Love..sangat comel kan?
Tembikai ini ditanam di Kumamoto Jepun untuk pasaran tempatan. Hasrat petani ini cuma satu saja iaitu mahu sesiapa yang mahu penduduk di sekitar Kumamoto memberi hadiah ini kepada pasangan masing2.
tapi harganya cukup mahal..
RM 160.00 ( sebiji)

17 Responses to “Inilah buah tembikai yang boleh dibeli khas nak pujuk isteri yang sedang merajuk..”

  1. cute,tapi kan akak ada baca.. tak elok makan buah2an yang telah diubahsuai begini.. kandungan genetiknya boleh memudaratkan manusia..

  2. 160 sebiji??? mahalnye.naik belikan emas jer untuk pujuk isteri.haha

  3. siyes cantik..nak belah mkan pon tak sanggup

  4. mahal. lebih baik beli je tembikai biasa… pastu tampal love banyak banyak

  5. mahalnye..T_T bahik belikan emas gni

  6. wah… first time tgk buah tembikai bentuk love… mmg comel betul ni…

  7. Assalamualaikum Sekamar Rindu,Uniknya tembikai tu berpatutan dengan harganya.

  8. alolooo..meltingggg!

  9. sangat cute!pasti tesenyum kalau dapat🙂

  10. As Salam SR..selamat berpuase juga dari Mappiau sekeluarga yea🙂

  11. macam mana dia bentukkan buah tembikai tu jadi bentuk love? mahalnya harga dia..

  12. SR,dari bagi ni, bek la belanje makan. hehe

  13. salam…ya Allah cantik nyer buah tembikai tu…mcm mana boleh berbentuk hati ek…harganya mahal betul….:)

  14. beli tembikai dgn harga semahal tu? tak berbaloi…hehehe

  15. beli tembikai dgn harga semahal tu? tak berbaloi…hehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: