gerimis pagi ini…


gerimis yang berteduh di tepi jendela pagi ini.
seperti sedang memanggil namamu..
bukalah kaca yg basah itu..biarkan ia masuk..’


11 Responses to “gerimis pagi ini…”

  1. menikmati hujan di petang hari memang asyik… teringat semua kenangan semasa arwah opah sya masih ada dulu…

  2. jangan biar aku sendiri…hehe ^^

  3. rasa macam seram je….tak payah buka tak pe tak..

  4. bukakanlah jendela kaca itu,.:),.selamat berpuasa SR,.CN snggah lepas sahur,.

  5. Gerimis itu hanya menambahkan sarat nya rindu ku..

  6. ternyata bukan gerimis diluar..mungkin barangkali singgah kedalam hatimenyampaikan kerinduan ketenangan nya itu~

  7. gerimis yang berteduh di tepi jendela pagi ini, seakan mengerti rawan hatiku ini, datangnya seketika cuma, akan menjauh bila tiba saat nya…* salam SR…I don't feel like joining the contest… I am sorry the deepest…

  8. salam…puitis la hari ni…nice…:)

  9. cejuk la buka tingkap …tetiba..hai cik SR??

  10. indah kabus terasa di hati.sejuk embun menusuk diri…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: