Inilah Sebuah Pershabatan yang sejati..









siapa sangka kucing dan tikus boleh berkawan baik.?
sebelum ni kalau tengok TOM AND Jerry.. bukan main lagi
bermusuhan..
sampai bila nak bermusuhan ya tak.?

Advertisements

9 Responses to “Inilah Sebuah Pershabatan yang sejati..”

  1. yeahh .. orang cakap lau musuh dan benci lame2 .. last2 baik dan syg jugakbeg sekolah bau meggihttp://inibelogterabor.blogspot.com/2011/08/beg-sekolah-bau-meggi.html

  2. salam…alahai cute nyer die…itulah lumrah alam dahulu x boleh nak berjumpa tapi skg dah boleh jadi kwn lagi…Bersyukur atas segala-galanya…:)

  3. alahaiii..shomelnyerrr :)jom join blogist miss hearty^^http://heartylolipop.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-miss-hearty-sticky.html

  4. eh…biar betul gambar nie..macam tak percaya lak..

  5. 🙂 persahabatan tak kira musuh 🙂 erk. betul ke statement cx ni? haha

  6. comelll…mcm mne la diorg blh jd besfren…

  7. comel kan gmbr ni,.adeyy,..syioknyeee ade besfren cmni,.:)

  8. baiknye ati si kucing 2..x wat ape2 pun kat tikus 2..jd kwn lg…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: