Inilah Sebuah Pershabatan yang sejati..









siapa sangka kucing dan tikus boleh berkawan baik.?
sebelum ni kalau tengok TOM AND Jerry.. bukan main lagi
bermusuhan..
sampai bila nak bermusuhan ya tak.?

9 Responses to “Inilah Sebuah Pershabatan yang sejati..”

  1. yeahh .. orang cakap lau musuh dan benci lame2 .. last2 baik dan syg jugakbeg sekolah bau meggihttp://inibelogterabor.blogspot.com/2011/08/beg-sekolah-bau-meggi.html

  2. salam…alahai cute nyer die…itulah lumrah alam dahulu x boleh nak berjumpa tapi skg dah boleh jadi kwn lagi…Bersyukur atas segala-galanya…:)

  3. alahaiii..shomelnyerrr :)jom join blogist miss hearty^^http://heartylolipop.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-miss-hearty-sticky.html

  4. eh…biar betul gambar nie..macam tak percaya lak..

  5. 🙂 persahabatan tak kira musuh🙂 erk. betul ke statement cx ni? haha

  6. comelll…mcm mne la diorg blh jd besfren…

  7. comel kan gmbr ni,.adeyy,..syioknyeee ade besfren cmni,.:)

  8. baiknye ati si kucing 2..x wat ape2 pun kat tikus 2..jd kwn lg…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: