[ ayah yang kejam] Ayah Penggal Kepala Anak Yang Berumur 7 Tahun.


Kalau membunuh binatang pun kita katakan mereka jenis yang tak berperikemanusian. Apalagi kalau ada yang sanggup membunuh anak kandungnya sendiri, berusia tujuh tahun yang menghidap penyakit lumpuh, dengan pisau pemotong daging. Apa kita nak panggil dengan orang yang macam ini.


Jeremiah Lee Wright (30) memenggal kepala Jori Lirette dan meletakkannya di tepi jalan, agar isterinya, Jesslyn, boleh melihatnya. Tanpa sengaja, seorang penunggang motorsikal melihat kepala itu dan melaporkannya kepada polis.

Detektif menemui potongan-potongan tubuh Jori di tempat sampah, tak jauh dari kepalanya. Jeremiah telah mengaku melakukan tindakan keji tersebut. Jori, adalah pesakit yang perlu menggunakan tube untuk makan dan duduk di kerusi roda.

Jeremiah dikatakan mengaku membunuh Jori kerana dia telah sampai pada titik akhir merawat penyakit lelah anaknya itu. Ketua polis tempatan, Scott Silverii mengatakan, Jeremiah sengaja meletakkan kepala itu agar Jesslyn melihat dan merasa bodoh.

Jeremiah membunuh anaknnya dekat sinki dapur di rumah mereka. Tangan dan kaki Jori juga dipotong-potong dan dimasukkan ke dalam beg plastik.

Jeremiah ditahan dengan jaminan US $ 5 juta dan boleh dihukum mati jika terbukti bersalah melakukan pembunuhan. Ketika kejadian, Jesslyn tiada di rumah kerana ia membawa keretanya ke bengkel.

Polis masih mencari motif sebenarnya, meskipun keluarga terdekat menyatakan Jeremiah kerap mengeluh mendengar suara-suara di kepalanya. Mereka bahkan pernah meminta Jesslyn meninggalkan lelaki yang telah bersamanya selama 10 tahun itu.

sumber: klik sini

Advertisements

2 Responses to “[ ayah yang kejam] Ayah Penggal Kepala Anak Yang Berumur 7 Tahun.”

  1. masyaallah…dia sakit mental agaknya…mana mungkin manusia normal sanggup membunuh…

  2. kejamnyee..huhu..ade masalah kot tu..huhu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: