[ gambar ] Jom Lihat Gambar Baby Yang Sungguh Comel…















sungguh comelnya baby tuuu..


ada tak sape2 yang nak bagi kat saya baby comel mcm tu.?

10 Responses to “[ gambar ] Jom Lihat Gambar Baby Yang Sungguh Comel…”

  1. ni baby tapak tangan tu lahh..musti ada jual kat kedai..tp musti mahal kan..sb sush tu nak buat baby besaq cenggini..

  2. Pic tu superimpose, kan? Tak tau la.Comel sangat.

  3. nape kecik sgt nih??? comel betul…

  4. sr : yang nie baby betul ker atau gambar jer ??

  5. saya pun nak…hehehe

  6. SK ini gambar betul atau gambar edit. Macam tak logik kan. Tapi kalau Allah nak jadikan 'kunfayakun" kita tak boleh lari. Memang comel…:)

  7. salam…comeiii nyer die…mama geram tengok…cute giler…:)

  8. potret raya untuk SR :)http://kasihsuci-whh.blogspot.com/2011/08/potret-hari-raya.html

  9. buat koleksi ni best gk ni

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: