[ gambar ] Wanita tunjuk perasaan agar diizinkan berbogel di tempat awam.


TRIBUNNEWS.COM, CALIFORNIA –Puluhan wanita turun ke jalan-jalan di sekitar Venice Beach, California, untuk memperingati Hari Kesamaan Wanita. Uniknya, mereka melakukan demontrasi dengan keadaan yang telanjang.

Dilaporkan The Sun, mereka memprotes hak individu agar diizinkan secara undang-undang untuk bertelanjang dada di tempat awam, seperti para lelaki.

Sejumlah lelaki juga ikut dalam demotrasii ini. Mereka melakukan aksi tunjuk perasaan di dua belas negari antaranya di antaranya New York, North Carolina, dan California.

Aksi tahunan yang telah digelar keempat kalinya ini untuk menuntut agar wanita diizinkan memamerkan payudara.(*)

p/s:….mcm2 la..!

sumber:

http://www.tribunnews.com/2011/08/23/puluhan-wanita-telanjang-izin-pamer-payudara

6 Responses to “[ gambar ] Wanita tunjuk perasaan agar diizinkan berbogel di tempat awam.”

  1. woooo,dia pergi malaysia tak ?AGAHAHAHAHAHAHAHAH

  2. Astaghfirullahalazim. kmane pergi maruah, harga diri dan rasa malu? Ya Allah!

  3. lingkup industri fesyen

  4. masyallah.. harap rakyat msia tidak mengikut jejak langkah malaysia.. menjatuhkan maruah kaum hawa je..😦

  5. awesome siot!jgn jadi kat Malaysia je..tidak dah nak K**MAT!

  6. dorang peduli ape ngan maruah…mmg da jd perkara biase pon bg dorang…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: